Szeretnék enni, de tartani is a súlyom, de hogyan?
Figyelt kérdés
Szóval, múlthéten beteg voltam, legalábbis hogy 'szépen' írjam, rókáztam és azóta nem kívánom az édességet. Nos ennek örülök is részben, de mindig ennék valamit. Mit ehetnék majdnem folyamatosan, ami nem hizlal és nem károsítja a szervezetem? Amúgy ha számít 180/70kg 17/L vagyok.2011. jan. 12. 22:35
1/3 csipkerózsika válasza:
Gondolkodj el inkább azon, hogy mi késztet kényszeres evésre. Mert ez az.
2/3 csipkerózsika válasza:
EGyébként, ha másként nem tudod megoldani a problémát, akkor próbálkozz szotyival. Avval el lehet bíbelődni egy keveset, így elég lassan tudod enni ahhoz, hogy káros mennyiséget egyél belőle.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ, de a szotyitól meg pattanásaim lesznek. majd kitalálok valamit, de remélem nem nagy probléma :O
2011. jan. 13. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!