Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet viszonylag hamar...

Hogyan lehet viszonylag hamar (maximum 3 hónap) alatt 8 kilót leadni úgy hogy tudjam tartani a súlyom?

Figyelt kérdés
174 cm 73 kg 17 éves lány vagyok. 11 évid elsportoltam és ugye hirtelen abba hagytam az úszást és egy jó pár kilót felszedtem..főleg a derekamon és a combomon. Két hónap kondi után csak 3 kilót sikerült leadnom..és 65 kiló szeretnék lenni maximum. A 60 kiló lenne az álom gazából de a 65-tel is meglennék elégedve.
2011. márc. 25. 21:58
 1/4 fjps ***** válasza:
Aerob jellegű gyakorlatokat végezz, a legjobb ha elmész futni. 2 hónap alatt a 3 kiló valóban kevésnek tűnik. Valószínű, hogy az étrended nincs rendben. A lényeg a kalóriadeficit, azaz, hogy minden nap több kalóriát égess el mint amennyit étkezéssel beviszel.
2011. márc. 25. 22:36
 2/4 anonim ***** válasza:

csokik, chips, kekszek(győri édes is, meg a hasonló reklámozott teljes kiőrlésű gabonás is), fehér liszt kerülése, cukor kerülése, sütik, pékáruk, pogácsák, leves tészták stb kerülése

egyél reggelire teljes kiőrlésű pékárut(kenyér, kifli, zsemle, pogácsa, általad készített zabpehelykeksz, süti), tojást, csirke, pulykamellsonkát, sovány sajtot, zöldséget, zabpelyhet, gyümölcsöt stb

tízórai iktass be gyümölcsöt, 1 pohár kefírt, pár szelet hamlett csirkemellsonkával, sajttal, zöldségekkel, pár szem olajos mag (dió, mogyoró)

ebéd: levesből könnyűt (tavaszi zöldségleves, pulykaragu, tojás, paradicsomleves, zöldbab, borsó, gomba stb) másodiknak meg hús, hal, tojás (grillezve, párolva, roston sütés), kevés, főtt krumpli, rizs, több zöldség, főzeléket joghurttal habard, törekedj hogy minél több zöldség legyen az étrendedben és változatos is legyem

vacsora: zöldségek, hús, hal, tojás, túró, kefír, joghurt, cottage cheese, gyümölcs (banánt, szőlőt reggel)

2011. márc. 26. 09:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Itt egy edzésterv, ennél jobbat keresve sem találhatsz:

[link]

2011. márc. 26. 15:26
 4/4 anonim válasza:
Az a lényeg hogy soha ne lakj jól. Rendszeres evés. Ne nassolj.És minden reggeli előtt egyél zöldséget.És naponta igyál meg legalább 2 liter vizet.
2011. márc. 26. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!