Elég lesz rendszeres mozgásnak?
Figyelt kérdés
Hétfőtől szeretnék elkezdni fogyózni.
Hétfőn: laza nap (hasprés és pár torna gyakorlat)
kedd: edzőterem (szálkásítás)+hasprés
szerda, csütörtök: edzőterem (szálkásítás)+tesi+hasprés
péntek: edzőterem+hasprés
szombat, vasárnap: Norbi torna
A hasprés mellé mindig csinálnák még egy pár torna gyakorlatot. Nekem ez férne bele a időmbe. Azért nem csinálok minden nap Norbit, mert régen is csináltam, de valamiféle képen meguntam ezért akarok most változatosabb mozgást. 16 éves vagyok, 183-4 cm magas és 115-120 kg. Tudom nagyon kövér vagyok, de ha lehet ne ehhez fűzetek kommenteket hanem a kérdésre válaszoljatok.
2010. dec. 30. 08:44
1/3 kisnita válasza:
Csak a sporttól nem fog fogyni ha mellette ugyan úgy eszel mint eddig. Fogd vissza a szénhidrátot és fehérjét egyél helyette. A sporton pedig a fokozatosságra törekedj. Szerintem ha egyből ilyen magasra teszed a mércét, hogy minden nap keményen sportolsz akkor hamar le fog lankadni az érdeklődésed mert nem lesz sikerélményed. Nem azt mondom, hogy ne mozogj, mozogj nyugodtan az nagyon jó, de csak szépen fokozatosan. 2 naponta egy órás edzés bőven elég. A fogyás 70% kaja és 30% mozgáson múlik.
2/3 anonim válasza:
szerintem meg igy a jo. en 1,5 honap alatt leadtam 3-4 kilot (persze hozza kell tennem hogy 175 cm es 62 kilo voltam a 1,5 honap utan adtam le a kilokat,tehat nem voltam "kover" ) de minden nap jartam kondiba,es persze nem mindegy pl. hany felulest csinalsz,es milyen gepeken edzesz. en megcsinaltam minden nap minimum 300 felulest,1 ora spinning,es minimum 2 ora stepp a bemelegitest meg sem emlitem. ja,es nagyon jot tesz az edzes utan a szauna is. ja,es hozza kell tennem hogy mindemellett rengeteget ettem. es meg alkoholt is ittam. mondjuk ugy hogy minden masodik nap minimum 2-3 dl unicum.... tehat az a lenyeg,ha sportolsz sokat,nem fogsz hizni akkor sem ha sokat eszel. persze nem koromporkoltre gondolok,de ha megeszel akar 2 parizsis zsemlet reggelire vagy uzsira,nem fogsz meghizni,sot!!!!! meg hat ugye ha sportolsz muszaj enni. egy par tanacs: semmilyen szensavas uditoital,kenyer helyett inkabb zsemle de ugy hogy kiveszed a feher reszet csak a hejat eszed(nagyon sokat segit)vagy a bioboltba veszel jo fajta kenyeret, es termeszetesen csak naturan a husi nem panirozva.......es ha tesztarol beszelunk,azt is a bioboltba vedd algasat (nagyon finom)..... persze termeszetesen az elso heten egy kicsit sportolj kevesebbet...de fokozatosan hidd el,le fogsz fogyni!!!!
3/3 anonim válasza:
ne haragudj,nem olvastam el rendesen a kerdest....de a lenyeg hogy annyit csinalj,amennyit birsz,es ne igyal szensavas uditoitalt,es semmi edesseg,ja es ha teheted igyal frissen facsart grapefuitot...egeti a zsirt....ha igy csinalsz 2 honapig nem 3 kilot fogsz leadni,hanem minimum 6-ot. minimum!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!