A hulahop-karikázás megfelel zsírégető mozgásnak?
2-2kg-os súlyzóval is szoktam gyakorlatokat végezni, már gondoltam rá h karikázás közben kitartom két oldalra, de így is megdolgoztat egyelőre elég keményen... plusz has-comb-fenék gyakorlatokat végzek utána "levezetésképpen", valamint 10 km séta egyhuzamban megvan minden nap...
csak azon aggódom, h oké, hogy formálom magam, de konkrét zsírégető mozgást nem tudok végezni, pedig még 20 kg felesleg van rajtam (83kg 173 cm)
1. minden mozgás zsírégtő.
2. attól függ a testsúly, hogy több energiát viszel be mint amennyit elhasználsz (itt jön a mozgás, és a hullahoppkarikázás, nem a legeffektívebb, inkább küzdősport, ott 1,5 órán át csorogna rólad a víz, és még utána másnap is nagyobb fordulatszámon pörögne a tested. tehát a kixkbox, na az zsírégető rendesen. amúgy lányos sport)
3.leírtam, mozgás és étrend. laza mozgás, 2 kilós súlyzó NEM FORMÁSÍT!! viszonylag nagy ellenállású edzés terheli meg úgy az izmokat, hogy esetleg növekedjenek! kezdőknél persze a semmihez képest már 2 hét futás után formásabb lesz a vádli, ezután pedig 4-5 év rendszeres futás, mire az izom növekedik is tovább, mert a futás is (távfutás) kis ellenállású edzés.
hmmm.. ha megfogadod a tanácsom, és érdekel valami, javaslom itt a fórumon kérdezz. ha nem tetszett valami amit írtam, komolyan sajnálom, természetesen semmi bántó, kötözködő szándékom nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!