Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezzel kb mit várhatok? Sok...

Ezzel kb mit várhatok? Sok vagy kevés?

Figyelt kérdés

Reggel ettem vagy 2 vaniliáskarikát,egy szivecske joghurtot és 2 mandarint.

Délbe pedig ettem 6 virslit sajttal és majonézzel.

És ittam egy nescafé 3in1 capuccinót este 6kor.

Fogyni szeretnék...:(

2010. dec. 27. 16:36
 1/3 anonim válasza:
Szerintem iktass be tízórait és uzsonnát is reggel meg szerintem mellőzd a gyors szénhidrátot(cukros dolgok,fehér kenyér). Pl reggeli 1 szelet barna kenyér vékony vajjal felvágottal, vagy 50g zabpehely. Tízórai esetleg még 1 szelet kenyér. Ebéd valami meleg étel, hús sok-sok zöldség kevés rizs v krumpli ,uzsonna még 1 szelet kenyér =) vacsora megint vmi meleg étel de ha lehet csak hús és zöldség krumpli v rizst ne mellé. Elég fontos az, hogy 5 étkezésed legyen egy nap, mert ez gyorsítja az anyagcserét, és nem az a lényeg, hogy minden szénhidrátot megvonj magadtól, mert ha nem is érdekel, hogy avval sok izmot vesztesz, de fáradékony leszel, sőt eljöhet az a pont, amikor már nem bírod ki, hogy ne egyél többet és akkor szépen gyorsan visszaépülnek a kilók.Amúgy a kenyeret helyettesítheted más szénhidráttal is de ha lehet lassú lebomlású legyen.
2010. dec. 27. 17:12
 2/3 anonim ***** válasza:

egyetértek az előttem szólóval, hirtelen elveszted majd a fejed és betolsz egy tábla csokit, ergó többet ártasz a teljes szénhidrát megvonással, mint használsz.

napi 140-160 g szénhidrátot fogyasztva (teljes kiőrlésű, lassan felszívódó CH), megfelelő fehérjével, zöldségekkel kiegészítve ragyogóan fogsz fogyni, energiád is pont elegendő lesz, és még éhezned sem kell.

2010. dec. 27. 20:02
 3/3 anonim ***** válasza:

(előző vagyok)

[link]

és persze mozogj sokat. sok sikert! :)

2010. dec. 27. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!