Ezzel fogyni fogok hosszú távon szerintetek?
Erre gondoltam, hogy talán ezzel fogyhatnék, a célom 5 kiló lenne :) Arra vagyok kíváncsi, hogy ezzel vajon sikerülhet-e, mert eléggé korlátoltak a lehetőségeim. Korán reggelizek, és későn ebédelek. Suliba nem viszek magammal kaját, mindig más terembe vagyunk, elég messze egymástól, mire átérek, már csenget is, és utálok kutya futtában kajálni.
Reggelizek háromnegyed 6-kor 2-3 szelet toast kenyeret
Ebédelni fél 3-kor, vagy ha 7 órám van, fél 4-kor tudok, azt, amit anya főz
Majd vacsorának 1 korpovit kekszet és 1 joghurtot gondoltam, de nem tudom hiányzik-e ez még. Mert ha fél 4-kor kajálok, csak elég későn leszek megint éhes.
Ezzel lehet szerintetek fogyni?
16/L , és az alapanyagcserémhez 1400-1500 kcal körül kell.
Ha eddig 10szer ennyit zabáltál akkor valószinüleg lehet, bár hatásosan nem.
Egyébként nem valami jó.
És ha úgy csinálnám, hogy megenném a reggelim,
11 körül ennék vagy 3 korpovit kekszet,
hazamennék, akkor enném azt, amit anyu főzőtt
és vacsira meg menne a joghurt :)
reggel 2 sz kenyér de hozzá egyél sonkát, sajtot vagy főtt tojást és zöldségeket is
iktass be ivókefírt/joghurtot, cukormentes müzlit vagy valamilyen gyümölcsöt(azt órán is megtudod enni, pl kockázz fel almát vidd el kis dobozba óra közbe befalatozod mikor ír a tanár a táblára vagy mandarint megpucolsz stb
ebéd amikor hazaértél
vacsira mehet a joghurt gyümölccse vagy zöldségekkel
Szia, én 15 éves vagyok, holnaptól szeretnék életmódot váltani, mert nyár vége óta elhagytam magam. Ilyen lesz kb. a holnapi étrendem:
reggeli: szendvics sovány hússal, sok zöldséggel, vékony szelet sajttal, egy bögre tejjel.
tízórai: alma, müzliszelet (külön szünetekben, mivel 8 órám lesz. tuti, hogy neked is lenne idöd enni, én ha a suli egyik végéböl megyek a másik végébe a szekrényemhez, utána még leállok beszélgetni, majd visszamegyek a suli másik végébe, akkir is van pár percem, hogy egyek)
ebéd: amit anya föz, de kevesebbet, kb. fél tányérnyit, holnap túrós csusza lesz
uzsi: gyümölcsjoghurt
vacsora: nem tudom, talán pirítós teával, vagy saláta hallal
mindenképpen egyél naponta 4-5 kisebb adagokat, és igyál sok vizet! sok sikert! 15/L
Egy: ki mondta, hogy nem sportolok?
Kettő: persze, majd anya 600 felé gőz
Három: hazaérek a suliból, kb 3-4 óra tanulás vár rám, meg este még valamit mozogni is kéne, biztos leállok majd főzögetni
Négy: nem olvasom a Nők Lapját
Öt: nem 14 éves vagyok -.-"""
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!