Hogy fogyjak le? Az a baj, hogy az ételt nem tudom megállni, hiába akarom. Sulis dolog miatt is.
18 éves lány vagyok, 157 cm, és 80 kiló, tudom, hogy sok, bár ehhez képest mondatni "formás" vagyok, a derekam keskenyebb mint a csípőm. Járok táncolni, néha úszni is, és sportolni is a kondiba, bár nem sok időm van a suli miatt...
Van valami tipp, ötlet, amivel lefogyhatnék?
Igazából, imádok táncolni, és a suliba van egy olyan csoport, ahol énekelnek, és táncolnak (mint a High School Musical-bn szép ruhákban, jó zenékre)
És ott minden lány vékony, vagy legalább is nincs rajtuk sok felesleg.
Nagyon örülnék, ha sikerülne megszabadulnom pár kilótól, egyrészt, hogy jobban nézzek ki, másrészt, hogy jobban is érezzem magam...
Hidd el, hogy rohadtul nem vagy formás. Egyszerűen fizikai képtelenség, hogy az legyél: Ideális esetben 157 centihez olyan 55 kiló körül kellene lenned:
Ebből csont: 6 kiló
Izom: 20 kiló
Zsír: 15-6 kiló
Ehhez képest
rajtad van 15+(80-55) kiló zsír = 40 kiló Tehát a mostani testtömeged minimum 50%-a zsír.
De az ideális tömeged a csontjaid tömegét leszámítva szinte 40 kiló...
Úgyhogy rengeteg zsír van rajtad. Le kellene állni a zabálással.
Tök mindegy milyen rég volt, de azért írok
Mi van ha valaki erős csontozatú????
Az már 1-2-3-4-5-6 kg plusz is lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!