Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen fogyókúrás trükkötök...

Milyen fogyókúrás trükkötök van? Pl:tejföl helyett natúr joghurt. Stb

Figyelt kérdés
2010. dec. 16. 11:03
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

20 éve még senki sem tudta,miről beszél amigo,mégsem volt minden ember kövér.

De hogy valami hasznosat is mondjak,két hete influenzás vagyok,és legalább 10 kilót fogytam.Garantált hatás,félek szinte a tükörbe nézni.

2010. dec. 16. 13:45
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Amigo! sejtettem hogy ez a szakmád és látszik hogy értessz hozzá.nem is akarok veled vitatkozni de! most őszintén szerinted azok az átlagemberek akik le akarnak fogyni, mondjuk 2 gyerekes anyukák,szinte 0 szabadidővel ők majd mindent kiiktatnak és napi másfél órát kondiznak?? hát nem hiszem. ezért kell egy olyan megoldás amikor nem hirtelen mindent elveszünk tőlük hanem hagyunk bizonyos dolgokat mértékkel és rávezetjük fokozatosan arra hogy mi a jó irány...oké már teljesen eljkanyarodtunk szerintem az eredeti témától úgyhogy be is fejezem..
2010. dec. 16. 13:45
 23/31 anonim ***** válasza:
Amigo arról még nem hallott,hogy a wikipedia nem szentírás,és azt sem hallotta,hogy 100 év alatt mennyit fejlődött az orvostudomány és a higiéniás körülmények.
2010. dec. 16. 13:49
 24/31 anonim ***** válasza:
0%

13:45

Igen, mert 20 éve nem volt ennyi tartósított műkaja, mint most.

Az originál disznózsír legalább tartalmazta a saját emésztőenzimeit, és természetes módon volt tartósítva.

A mai ételek -épp az eltarthatóság miatt, már vegyi-kémiai eljárással készülnek, így gyakorlatilag enzimhalottak.

A hidrogénezett zsírok kémiailag csak 1 elemben különböznek a műanyagoktól (!)

És ma ezt eszik a legtöbben.

Általános szabály, hogy valami minél tovább eláll, annál károsabb. (ismeritek a hamburger esetét, ami SOHA nem romlott meg, csak kiszáradt ?)

Ha reggelire szalonnát eszel és utána egész nap a kerben, mezőn dolgozol, (jó levegő sem ártana, ami ma már nincs) akkor a szervezeted felhasználja. Nem beszélve a D-vitamin rákvédő hatásáról, ami manapság nem "divat".

(Mármint napon lenni)

Tényleg elkanyarodtunk, kár is a szóér.

Aki nem akarja, nem kell betartani csa ajánlás volt, válasz a kérdésre.

(szinte az egyetlen valódi válasz)

2010. dec. 16. 13:57
 25/31 anonim ***** válasza:

*AmiGo válasza:

[link]

A wikipediát diákok szerkesztik (meg bárki, aki akarja), úgyhogy keress valami hitelesebb forrást. Lehet, hogy igaz, de az is lehet, nem.

2010. dec. 16. 14:04
 26/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a hasznos választ!Én senkit nem pontoztam le.

Esetleg ha valakit érdekel:36kg-ot fogytam,elértem a súlyt amin jól érzem magam(55kg/164cm),súlyt szeretnénk tartani,vigyázni nehogy visszahizzak.Konkrét fogyókúra alatt abszolút nem ettem olajban,zsirban sült dolgokat:)

2010. dec. 16. 14:08
 27/31 anonim ***** válasza:

*(olajba SEM sütünk ! Olivába se!)

Alapvető dolgokat mondok:

Kenyér helyett puffasztott rízs

Gyümölcs helyett zöldség

Sütés helyett párolás

Oliva helyett lenmagolaj

Disznóhús helyett tengeri hal

Tej helyett víz

Műzli helyett zabpehely

Valóvilág helyett edzés.....

És egy extra : Omega-3 halolaj kapszula, és/vagy lenmagolaj hidegen.

---

Kiváló módszer arra, hogy lefogyj 10 kilót és visszaszedj utána 15-öt.

Mert remélem, nem hiszed, hogy bárki is képes így élni élete végéig, hacsak nem mazohista. Amint abbahagyta a zseniális diétádat, úgy visszahízza, mint a pinty. Halolaj ide, lenmagolaj oda.

A diéta nem akkor hatásos, ha elméletben hatásos, hanem akkor, ha GYAKORLATBAN HOSSZÚ TÁVON BETARTHATÓ.

Tudod, vannak nálad kevésbé tökéletes emberek, akik 3. este behánynak a párolt hústól, szeretik a jó kenyeret (és itt nem a fehérlisztes utánzatra gondolok), megeszik a gyümölcsöt, ha terem nekik a kertben, és nincs pénzük halolaj kapszulára.

2010. dec. 16. 14:09
 28/31 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek gratula a 36 kilóért, ha nem koplalással fogyta.
2010. dec. 16. 14:10
 29/31 anonim ***** válasza:
0%

A diéta akkor jó, ha nem lassitja le a metabolikus ritmusunkat. Ezt sportolással érjük el.

Amit írtam, nem diéta, hanem diétában alkalmazandó "trükkök".

Diétás ajánlás csak egyénre szabva lehet készíteni, ez csak a minőségi étkezésre vonatkozott.

Diétázni nem szabad hosszú távon, de egészségesen élni igen.

Utolsó !

Mi a szakmád ?

Vitatkozzunk most kicsit a te szakmádról :-D

2010. dec. 16. 14:17
 30/31 anonim ***** válasza:
én inkább kihagyom. Tejföl helyett víz, liszt helyett semmi.
2010. dec. 16. 17:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!