Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen fogyókúrás trükkötök...

Milyen fogyókúrás trükkötök van? Pl:tejföl helyett natúr joghurt. Stb

Figyelt kérdés
2010. dec. 16. 11:03
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Bennem is ez a kérdés merült fel,amikor először olvastam...
2010. dec. 16. 13:07
 12/31 anonim ***** válasza:
AmiGo! ne mondd már hogy semmi zsíradék nem kell. egy kis olivaolajtól tuti nem hízik az ember. 17 kg ot fogytam jó alakom van sportolok és mindig olivaolajat használok, könnyen szépen lefogytam.
2010. dec. 16. 13:09
 13/31 anonim ***** válasza:
0%

Mi végzett köztetek ekkora agypusztulást ?

A lenmagolaj az zsír.

Az oliva is, csak éppen a zsírsavtartalma a lenmagolajhoz képest rosszabb. A lenmagolaj nagyjából 5x annyi omega-3 zsírsavat tartalmaz, főleg Alfa-linolsavat (ALA).

A halolaj omega3 tartalma főleg EPA és DHA, ami így jól kiegészíti a lenmagolajat.

Ezek az eszenciális (nélkülözhetetlen) zsírsavak.

A telített zsírokra semmi szükség, főleg ha valaki fogyni akar. Ha ti szeretitek a velőspacalt, akkor egyétek, mert leszarom, de akkor nem fogtok fogyni, ennyi !

A telített zsírok az egészségre károsak!

2010. dec. 16. 13:20
 14/31 anonim ***** válasza:
A telített zsírok TÚLZOTT mértékben fogyasztva károsak az egészségre.Egyébként nélkülözhetetlenek egy egészséges szervezet számára.
2010. dec. 16. 13:27
 15/31 anonim ***** válasza:
AmiGo! tudom hogy a lenmagolaj zsír és tisztában vagyok az omega3 zsírsavakkal is. én csak azt mondom, hogy attól hogy valaki olajban süt mértékkel( még akár napraforgóolajban is) attól még szépen gond nélkül lefogyhat. és nem kell rögtön a te konditermi spártai diétádat folytatni annak aki le akar fogyni. gondolom nem bodybuilder akar lenni a kérdező 10% -os testzsírral. amúgy meg amikor pár éve elkezdtem fogyni akkor csak annyit tettem hogy sportoltam és kevesebbet ettem mindenből. és már ez megtette a hatását.
2010. dec. 16. 13:32
 16/31 anonim ***** válasza:
0%

Ez nem igaz!

Az arányuk számít, hogy milyen arányban kerül a szervezetbe.

(lásd: LDL : HDL koleszterin)

Ha egyáltalán nem eszel elágazó szénláncú, többszörösen telítetlen zsírokat, akkor a telített zsír kis mennyiségben is káros.

Bármilyen zsiradékot felhevíteni és abban sütni pedig bizonyítottan rákkeltő.

Az oliva is csak hidegen egészséges, de egységnyi omega 3 -bevitelhez 5x-ös mennyiséget kellene fogyasztani, ami a kalóriatartalma miatt problémás lehet.

2010. dec. 16. 13:32
 17/31 anonim ***** válasza:
89%

"Bármilyen zsiradékot felhevíteni és abban sütni pedig bizonyítottan rákkeltő. "

Nagyanyám 96 évesen halt meg,mást se láttam enni,csak sült szalonnát,aludttejet,meg olajoskenyeret.

2010. dec. 16. 13:37
 18/31 anonim ***** válasza:
16%

13:32:

Sajnos a legtöbb ember nem tud lefogyni.

Éppen ezért, mert nem képes felfogni ehhez hasonló alapvető dolgokat, amit elmondanak neki világosan.

Nekem nem okoz gondot a fogyás, a konditermi "spártai" életmód betartása sem.

De szerinted akik koplalnak, 90 napoznak, meg Adipexet zabálnak, azoknak nem lenne célravezetőbb, ha ők is a "spártai" életmódot követnék?

Most már elárulom, hogy nekem ez a szakmám. Sok embert lefogyasztottam, a hozzám fordulók 100% -át, aki azt csinálta amit mondok. Nekem ez nem probléma, mert átlátom az élettani folyamatokat.

Aki itt tanácsot kér, vajon mennyi esélye van hogy lefogyjon?

1-2 % talán. Főleg ha tartós eredményről beszélünk.

Nos az étrendi tanácsaim nekik szóltak, hátha valaki hajlandó elfogadni egy szakember tanácsát.

:-)

Tudom az ingyen tanácsot nem szokták megfogadni, érdekes, hogy aki fizet nekem, az mind betartja és hálás érte.

Küldöm a számlaszámom.....

:-D

2010. dec. 16. 13:40
 19/31 anonim ***** válasza:
annyi mindenre mondják hogy rákkeltő, újabban már a túlzott szénhidrátfogyasztásra is. mindenki döntse el neki mi az egészséges. egy biztos attól hogy valaki olajat használ minimális mértékben attól még lefogyhat.
2010. dec. 16. 13:40
 20/31 anonim ***** válasza:
39%
2010. dec. 16. 13:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!