Milyen fogyókúrás trükkötök van? Pl:tejföl helyett natúr joghurt. Stb
Mi végzett köztetek ekkora agypusztulást ?
A lenmagolaj az zsír.
Az oliva is, csak éppen a zsírsavtartalma a lenmagolajhoz képest rosszabb. A lenmagolaj nagyjából 5x annyi omega-3 zsírsavat tartalmaz, főleg Alfa-linolsavat (ALA).
A halolaj omega3 tartalma főleg EPA és DHA, ami így jól kiegészíti a lenmagolajat.
Ezek az eszenciális (nélkülözhetetlen) zsírsavak.
A telített zsírokra semmi szükség, főleg ha valaki fogyni akar. Ha ti szeretitek a velőspacalt, akkor egyétek, mert leszarom, de akkor nem fogtok fogyni, ennyi !
A telített zsírok az egészségre károsak!
Ez nem igaz!
Az arányuk számít, hogy milyen arányban kerül a szervezetbe.
(lásd: LDL : HDL koleszterin)
Ha egyáltalán nem eszel elágazó szénláncú, többszörösen telítetlen zsírokat, akkor a telített zsír kis mennyiségben is káros.
Bármilyen zsiradékot felhevíteni és abban sütni pedig bizonyítottan rákkeltő.
Az oliva is csak hidegen egészséges, de egységnyi omega 3 -bevitelhez 5x-ös mennyiséget kellene fogyasztani, ami a kalóriatartalma miatt problémás lehet.
"Bármilyen zsiradékot felhevíteni és abban sütni pedig bizonyítottan rákkeltő. "
Nagyanyám 96 évesen halt meg,mást se láttam enni,csak sült szalonnát,aludttejet,meg olajoskenyeret.
13:32:
Sajnos a legtöbb ember nem tud lefogyni.
Éppen ezért, mert nem képes felfogni ehhez hasonló alapvető dolgokat, amit elmondanak neki világosan.
Nekem nem okoz gondot a fogyás, a konditermi "spártai" életmód betartása sem.
De szerinted akik koplalnak, 90 napoznak, meg Adipexet zabálnak, azoknak nem lenne célravezetőbb, ha ők is a "spártai" életmódot követnék?
Most már elárulom, hogy nekem ez a szakmám. Sok embert lefogyasztottam, a hozzám fordulók 100% -át, aki azt csinálta amit mondok. Nekem ez nem probléma, mert átlátom az élettani folyamatokat.
Aki itt tanácsot kér, vajon mennyi esélye van hogy lefogyjon?
1-2 % talán. Főleg ha tartós eredményről beszélünk.
Nos az étrendi tanácsaim nekik szóltak, hátha valaki hajlandó elfogadni egy szakember tanácsát.
:-)
Tudom az ingyen tanácsot nem szokták megfogadni, érdekes, hogy aki fizet nekem, az mind betartja és hálás érte.
Küldöm a számlaszámom.....
:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!