Milyen fogyókúrás trükkötök van? Pl:tejföl helyett natúr joghurt. Stb
Én a husit mindig jénaiban sütöm, pici olajon.
Sok- sok zsírszegény túrót eszem: Az Aldiban kapható 0.2%-os zsírtartalmú, és jó árban is van. 25 dkg 189 ft.
Köretnek zöldség, továbbá mindenből a cukormentes, zsírszegény verzió.
liszt helyett zabkorpa vagy rozsliszt, panírozás helyett simán kisütni a húst, napraforgó olaj helyett olivaolaj, zsíros tej helyett 0,3-as zsírtartalmú, cukor helyett édesítő, bolti gyümölcsjoghurt helyett natúrjoghurt friss gyümölcsökkel, köretnek mindig zöldség, saláta.
tv nézés helyett aerobik gyakorlatok.
évek óta semmi gondom a súlyommal és sohasem éhezem.
Fú, micsoda trükkök !
:-)
(olajba SEM sütünk ! Olivába se!)
Alapvető dolgokat mondok:
Kenyér helyett puffasztott rízs
Gyümölcs helyett zöldség
Sütés helyett párolás
Oliva helyett lenmagolaj
Disznóhús helyett tengeri hal
Tej helyett víz
Műzli helyett zabpehely
Valóvilág helyett edzés.....
És egy extra : Omega-3 halolaj kapszula, és/vagy lenmagolaj hidegen.
Folytatnám a sort:
Sex helyett guminő...
Ha szigorúan vesszük igazad van, bár szerintem csak kötekedni akartál, nem segíteni.
A guminő esetében minden mozgást neked kell végezni, így több kalóriát égetsz el.
Ráadásul a guminő nem főz finomakat, így kisebb a kísértés.
:-D
Akinek fogynia kell, annak éppen azért hasznosak ezek, mert ha kövér, akkor csak guminőt kap, vagy rosszabb esetbe egy kövér nőt.....mégrosszabb esetben fel se áll neki.
De mindenki maga dönt.
Én vigyázok az egészségemre és szép nőkkel szexelek és nagyritkán alkoholos sört iszok :-)
12:56:
Azt hittem csak szeretsz kötekedni, de látom, hogy ez a sötétségedből fakad.
Lenmagolaj, halolaj az mi az anyád piccsája?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!