Hogyan tudnék minél gyorsabban leadni olyan 5-7kgt? 170/52 vagyok, szeretnék olyan 45-47re vissza fogyni.
Ha lehet akkor ne a szokásos mozgást meg ezeket írjátok,hanem h mit egyek,mit ne egyek pl. ilyesmi.
Köszönöm.
Hizashoz ez kell :
TEJ, TEJTERMEKEK, JOGHURTOK, CUKROS UDITOK, SZENSAVAS UDITOK, ENERGIA ITALOK, KENYER, PEKTERMEKEK, SUTIK, CSOKIK, LEVES, STB
fOLEG TEJ ES PEKTERMEKEKET KERULD!
= EZEKET EL TUDOD HAGYNI = FOGYSZ!
mIT HELYETTUK:
- HAL, FEHER HUSOK: MELL FILE, ES RIZS, BARNA RIZS
= ENERGIAT ADNAK, JOLAKATNAK, ES FOGYSZ IS!
+ SOK VIZ! rENGETEG VIZET IGYAL! ( HA NEM MOZOGSZ, 6 LITERNEL NE TOBBET, MERT BELEHALSZ)
= SOK VIZ, NOVELI A FOGYASOD, HISZ ANYAGCSERET GYORSIT = ORANKENT JARSZ PISILNI.
teJ ES KENYER HIZLAL A LEGJOBBAN... ES A CUKROS DOLGOK!
hAGYD KI, ES HETENTE 4 KILO LEMEGY!
CSOK
+ hA ESETLEG MISS HUTOSZEKRENY VAGY, ES IMADOD NYITOGATNI, KOVETKEZOKET AJANLOM:
- HA FAZOL, VAGY EHETNI VALOD VAN NASIBOL: NYOMJ LE 5 FEKVOTAMASZT : FELMELEGSZEL, ES ELMEGY AZ ETVAGYAT! mINDADDIG CSINALD, MIG UJRA HUTOTAMADAST FONTOLGATOD!
gONDOLJ A CELODRA!
- HASZNALJ JO MINOSEGU TAPKIEGESZITO FEHERJE (PROTEIN) POROKAT! (AMELETT, HOGY EGESZSEGESEK, NAGYON CSOKKENTI A CSOKOLADE, ES EGYEB KAKI SZENHIDRATOS ETVAGYAD!
PREOTEIN WHEY=TEJSAVO, CASEIN PROTEIN, TOJAS PROTEIN, STB)
= ergo EZ IS SEGIT! SPORTIKA OLDALAN MEGLELSZ JONEHANYAT
CSOK
ASZPARTAM -os kajakat keruld! Pl RAGO, stb...
Az aszpartam = etvagynovelo.... nagyon eros etvagynovelo!
Csak egy kérdés: nem lehet, hogy nagyon fiatal vagy, és amit te hízásnak gondolsz, az a természetes nővé válási folyamatod? Mert akkor egyáltalán nem azon kéne hajtanod, hogy visszafogyj, hiszen senkinek nem marad örökké cingár kislány alakja, ha nővé válik. Az nem háj rajtad, hanem a nőiességed alapvető hozzávalói.
Sokan ezt traumaként élik meg, de pont a szar média meg reklámok miatt, amik azt hajtogatják, hogy csontsoványnak kellene lenned! De valójában azok csak a kifutómodellek, ha ha jobban megnézed, az összes szép színésznőnek csinos, vékony, de egészséges és sportos alakja van! Hidd el, ezzel a mostani alakkal nagyon csinos lehetsz, kb olyan Jessica Alba szinten lehetsz, arra pedig egy férfi se mondana nemet!:)))
Jesszus, mit könyörögtök egy ilyen embernek?
Ha ő csúnya akar lenni, hadd legyen. Ő baja. Gondolom tipikusan az a fiús alkatú lány, aki elől deszka, hátul léc és retteg az izmoktól. Nehogy már egy kicsit formásabb alakja legyen...
Szerintem meg se mozdulj, akkor nem kell igénybe venni az izmaidat, egyél zöldséget, sovány joghurtot, sovány húsokat. Kenyeret, gabonát, gyümölcsöt ne egyél.
Ez a 170/45.. hú de "szexi":D
Erre ráfekszel és meghal.
És azok a csodás pipaszárlábak! Auschwitzi videóba is beválogathatták volna! De a legjobb a beesett, élettelen arc. Abszolút a legjobb!
Na ezért nem járok én már nagyon erre az oldalra,szánalmas hogy az ember kérdez valamit,és persze hogy nem arra válaszolnak,hanem osztják az észt.
Senkit nem érdekel a véleményed,hogy neked mi tetszik,és mi nem.A kérdésre kellene válaszolni,ha nem megy,és esetleg felhúzod magad egy kérdésen,akkor lehet tovább menni,vagy kinyomni.Egyszerű.
Nem baj,mérgelődjetek csak :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!