Minnél gyorsabban szeretnék 7-10kg-ot fogyni. De hogyan?
most 175cm 75kg vagyok 15éves
nem érzem így jól magam,segítsetek hogy hogyan tudnék gyorsan fogyni légyszives!mindenki mondja hogy így jó de igazából nem érdekel és nagyon de nagyon "zavarom" így magam :l olyanokon gondolkodok hogy el se hiszem néha hogy ez én vagyok..
ha elérem a 65-67kg-t onnan könnyebben tudnék tovább fogyni de ez most az első "cél"
írnátok nekem étrendet,esetleg hogy ti milyen módszerekkel fogytatok?
köszönöm előre is (:
Szerintem is fogyj, mert egy 10-es tuti van rajtad.
A fogyásodat meg ne sztár diétákra alapozd meg gyógyszerekre stb mert ezek baromságok.
köszönöm mindenkinek!!
1. válaszoló mondd el hogyan fogytál légyszi!
Amúgy nem teljsen kilóra akarok fogyni hanem addig ameddig el nem érem azt a testalkatot amit szeretnék lehet hogy ahhoz többet kell vagy kevesebbet kell fogynom.. értitek?!
2. válaszoló:
hát most elkezdtem egészségesen táplálkozni nem eszek "szarságokat" , nem mozgok most tudom kellene de nem volt időm de most szívesen mennék röpizni de nme tudom hol lehet (pécsen)..
Ha tükörbe nézek, hol látom a felesleget, mindenhol ..
leginkább a hasam meg a combom(az se olyan vastag de nem szeretem így se..) és a mellem is lehetne kisebb(nem nagy most se de kisebbet szeretnék...)
(:
Meg elmennék kondiba de nem merek.. tudom hülyén hangzik de tök hülyén érzeném magam , mert nem tudnám mit kell csinálni stb ..
Valaki kondizott már közületek, ha igen akkor ti mit szoktatok csinálni,mennyit,mennyiszer a héten?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!