Hogyan lehetne hasból (gyorsabban) fogyni (a felüléseken kívül)?
Nem tudom, hogy ebbe a kategóriába tartozik-e, mert máshol nem nagyon láttam fogyásról kérdéseket. Tavaly nyáron végig külföldön voltunk (szülők) és így nem tudtam sportolni, de persze minden nap sétáltunk, nézegettünk a városban (London), de mégis valahogyan felment a hasamra egy kicsi és nem bírok belőle fogyni, pedig balettozok és ju-jitsuzok is.
És még1 kérdés: Szerintetek 157-8 centihez jó a 45 kiló, ha vastagabb a csontozatom és eléggé izmos vagyok (a ju-jitsutól, már 5 éve járok)?
Már végignéztem az ilyen kérdéseket, de mind csak bringázást, futást, fogyókúrát írtak, de gyerekként nem szabad fogyókúrázni. Mellesleg nem iszom kólát, nem nassolok, csak hetente 1x-3x eszem csokit, de semmi több (anya nem is enegdné) szoktam biciklizni, futni meg kifejezetten utálok és nem is olyan a vaáros, se a környék, ahol lehetne futni..
Köszi a tippet. :) Úgyis a lakásunkig 45 lépcsőfok van, a szobámba még plusz 2x8, szóval nem nehéz megoldani.
Amúgy bocsi a kérdésben a hibákért.
felüléssel nem égetsz zsírt a hasadon, csak izmosabb lesz, de a zsír ott marad.
ezek a gyakorlatok égetik a zsírt, ezt csináld, mondjuk 30-cat az első feladatból aztán 30-cat a következőből és ha végig értél, akkor kezd előről (sajnos csak 30 perc aktív tevékenység után kezdi a szervezet felhasználni a zsírt, energia forrásként)
sok szerencsét ;)
Nem baj, utolsó előtti, én is csináltam már ilyet. :)
Utolsó: Nagyjából értem, de ha kipróbálom biztos megértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!