Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » KOPALÓK! Van energiátok...

KOPALÓK! Van energiátok tornázni, vagy sportolni?

Figyelt kérdés
2010. dec. 13. 18:46
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Kedves első. Akkor ez azt jelenti, hogy napokon keresztül zabálsz, akármi az utadba kerül, s utána lelkifurdalás miatt kezdesz el ismét koplalni?

S mikor zabálsz mennyit szedsz fel? S mikor ismét koplalsz mennyit adsz le? Akkor nem csoda,, hogy a mozgás feldob, ha bűntudatod van, ettél ugye?

Szeretném, ha írnál.

2010. dec. 14. 19:42
 12/21 anonim ***** válasza:

Úgy szokott lenni, hogy hétfőtől-csütörtökig szinte semmit se eszek. Pl ma reggelire ettem egy pici kiflit sonkával, aztán egész nap semmit. Tegnap lénapot csináltam, szóval tea-ásványvíz, ennyi. Holnapot is csak egy kevéske kajával tervezem, aztán csütörtökön jelenésem van anyáméknál, ott pedig muszáj ebédelni. A zabálás nálam hétvégén következik be. Ilyenkor csoki, nagy adag ebéd, pékáruk, stbstbstb... szörnyű :\

Sajnos a súlyomról nem tudok nyilatkozni, mert nem mérem magam... hétvégék után bűntudatom van, ha ráállnék a mérlegre és x kg-val többet mutatna, kikészülnék... Akkor szoktam mérni magam, ha már vékonyabbnak látom, könnyebnek érzem magam.

Mozgás egyébként mindig feldob. Nem is tudnék elaludni este úgy, hogy előtte nem mozogtam:)

Veled mi a helyzet?

2010. dec. 14. 20:23
 13/21 A kérdező kommentje:

Én azt mondhatom, hogy egy fokkal jobb vagyok, TALÁN.

Kb. már egy hónapja, hogy amit csinálok az koplalás.

Ma a reggelim 8g zabkorpa volt 1 deci tejjel, s 5g cukormentes natur muzliszelet, negyed citrom.

Tízóraira: 85 g alma.

Ebéd, ami siralmas: 100 g gomba, 15 g sárgarépa.

Uzsonnára: egy 7g törpeparadicsom, s estére 30 g sovány túró.

Emellé 15 perc ilyen futógép s 15perc trambulin.

S zöldteát iszom, plusz sok sok viz.

De már ki vagyok készülve idegileg, itt gondolkozom, holnap bezabálok, de nem, nem mert szombatra tervezem, hogy végre eszem egy nagy szelet sütit s sok minden finomat. S karácsonykor is mindent, mert végre hazamegyek. Utána pedig félek ráállni a mérlegre, mert tuti lelkifurdim lesz, de ezt a nyomást már alig birom, ekkor kezdesz te is el zabálni? mikor érzed, hogy megbolodulsz?

Holnapra azt tervezem, gyógyulasként, hogy nem 8g zabkorpat eszek, hanem tizet.

Nem irigyellek, valahogy tudatosan követed magad,hogy koplalás zabálás, áhh nem lehet könnyű. Én feladni készülök, ami ugye azt jelenti, hogy nálam nem nagy a baj, ugye? Biztosits meg róla. S a pszihológus nem segitett? Szüleid tudják, hogy azóta is csinálod?

2010. dec. 14. 21:18
 14/21 anonim ***** válasza:

Én azért eszem hétvégén sokat, mert egész héten semmi a kajám, és emellé mozgok... Ha pedig elkezdek enni, akkor nehéz leállni. Ezért ha nem muszáj, nem nyúlok kajához. Hétvégén meg ugye mindig figyelnek...mist nem tudják,hogy mit csinálok, csak a régi sztorikat ismerik, ezért figyelnek, és számon tartják, hogy mit eszek. Csak már rutinosan átvágom őket. Hazugságban élek..hátborzongató,nem?:S

Szerintem te még nagyon az elején vagy, és állj le most. Inkább kezdj valami normális diétát, vagy válts életmódot. Pont én beszélek eheh:\

A pszichológus semmit nem csinált. Állandóan rajzolnom kellett, meg ilyen tök idióta feladatokat megoldani. Annyiban volt jó, hogy elmondhattam neki, hogy mi bánt, meg a kajálással kapcsolatban is... És így könnyebb lett.

Aztán anyámék úgy látták, hogy már okés minden velem, és azt mondták, hogy ne járjak többet, mert sz*rt se ér. És így hagytam abba. Pedig a doki mondta anyámnak, hogy járni kéne még, mert nem gyógyultam meg.

2010. dec. 14. 21:34
 15/21 A kérdező kommentje:

Huuu, igazánhátborzongató így élni. Igen, én még az elején tartok. S ki is megyek belőle, s elkezdek zabálni, csak ez egy ilyen periódus, teli gonddal, bajjal, távolsággal,magánnyal s ezért sem eszek

Akkor most hétvégén ismét normálisan fogsz enni? Vagyis ami csak sorba jön? S ez így megy minden hétvégén? ÖRDÖGI KÖR.

Gondolom nem is szeretnéd szüleidnek elmesélni, hogy mi is a valóság ismét :(. S mi lesz a kaácsonyoddal? s utána? S munkád mellett megy ez?

2010. dec. 15. 08:26
 16/21 anonim ***** válasza:
Ez se rossz, két anorexiás osztja egymásnak az észt.
2010. dec. 15. 14:14
 17/21 anonim ***** válasza:
Inkább írj emailt, ott beszéljünk, mert tényleg nem túl publikus dolgok ezek...
2010. dec. 15. 14:37
 18/21 anonim ***** válasza:
Inkább olyanokkal beszéljetek,akik meggyógyultak!Egymást csak visszarántjátok.
2010. dec. 15. 16:36
 19/21 anonim válasza:
Most csak viccelsz, ugye? 8 g helyett 10? Kirúgsz a hámból? Az esetleg nem jutott az ezetekbe, hogy ha kiegyensúlyozattan ennétek, minig ugyanannyit, akkor nem jönne rátok htvégenként a zabálás? Éheztek, azért van...
2010. dec. 17. 14:47
 20/21 anonim ***** válasza:
hát nem tudom, de az én mai napi adagom egyáltalán nem koplalós sőt....700 kcalt ettem, de 24 perc aerobik után padlón voltam. pedig azt hittem 80 percet aerobikozom ami 579 kcal kb es akkor mar csak 121 kcal ami mar nem veszes, de kidoltem es fogalmam nincs miert :/ most pedig teljesen el vagyok kenodve
2010. dec. 26. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!