Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » KOPALÓK! Van energiátok...

KOPALÓK! Van energiátok tornázni, vagy sportolni?

Figyelt kérdés
2010. dec. 13. 18:46
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
49%

Van!

csak az első nap nehéz, ha előtte ettél, 2. naptól megy mind a karikacsapás. meg se érzem, hogy nem ettem, sőt akkor vagyok rosszul ha ettem. a sport meg engem mindig feldob:DD

2010. dec. 13. 20:14
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne koplalj idióta még jó hogy rosszul leszel szervezeted kicsináltad egyék rendesen mellette tornázz
2010. dec. 13. 20:19
 3/21 anonim válasza:
87%
elöször azt olvastam hogy kapálokxD
2010. dec. 13. 20:53
 4/21 anonim ***** válasza:
Attól függ mi számít nálad koplalásnak, én például csak nagyon keveset eszek (az se egészségtelen étel) de azt elosztom több részre így nem esik le soha a vércukrom+kávé cukor nélkül és nagyon sok víz (szénsavmentes ásványvíz)
2010. dec. 14. 11:17
 5/21 A kérdező kommentje:

de akkor most tornázol, vagy sportolsz vmit? igaz ezekután szerintem igen, csak épp nem írtad meg.

S mikeket eszel?

KOPLALÁS? nálam, huuu max 500 kaloria, de van hogy kevesebb sokkal.

2010. dec. 14. 14:18
 6/21 anonim ***** válasza:
Tönkre teszed a szervezeted.Jojo effektust fogsz elérni és többet fogsz hízni, mint amennyit lefogytál.Régen én is koplaltam, annyit ettem, mint te és simán visszajött az az 5 kiló, amit lefogytam és nem volt energiám ennyi kalória mellett mozogni..Ha rendszeresen mozogsz, akkor minimum 1200-1500 kalóriát kéne megenni.
2010. dec. 14. 15:53
 7/21 A kérdező kommentje:
Ilyen válaszokra lennék kíváncsi, meg amilyen az első. köszönöm szépen.
2010. dec. 14. 16:33
 8/21 anonim ***** válasza:

első vagyok..

velem amúgy az van, h étkezési zavarom van.. már évekekel ezelőtt kezdődött, akkor bulimia, most meg átment anorexiába, azt hiszem. pszichológus is kezelt, de nem sokat ért.. de egyébként változó. van hogy normálisan eszek, van hogy zabálok(ekkor keserűsó...), aztán ezek után hetekig alig eszek 300 kcalt... szörnyű így élni, nem kívánom senkinek. és NEM tudok kimászni belőle, pedig hányszor próbáltam már...

2010. dec. 14. 16:37
 9/21 anonim ***** válasza:
Menj inkább egy ana weboldalra,ott kedvetekre kinyírhatjátok egymást!!Azért van bőr a képeteken!Gondoltok ti arra,hány gyógyult anorexiás vagy a gyógyulásért küzdő anorexiás beteg lehet ezen az oldalon??Meglátja a kérdésedet,ami ordít a nagy betűk miatt...S mit fog érezni???Kényszert,hogy újra elkezdje!!Magatokat nyírjátok ki nyugodtan,ha tettszik, senki nem fog sajnálni érte, de másokat nincs jogotok magatokkal rántani!!
2010. dec. 14. 16:39
 10/21 anonim ***** válasza:
Látod,erről beszélek,itt hú de jó,meg minden, most meg az a baj,hogy nem tudsz kimászni belőle!Ha ennyire jó,akkor ne siránkozz,hogy nem bírsz meggyógyulni,meg szenvedés.Ha meg szenvedés,akkor küzdj ellene,ennyi.Ez egy betegség,amit le lehet győzni.
2010. dec. 14. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!