Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez hatásos? (Kérdésed túl...

Ez hatásos? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Először is leszögeztem: tudom, hogy nem egészséges, és nem lehet sokáig csinálni, csak karácsonyig gondoltam, kicsivel több mint másfél hétig.

Majdnem egy hete kezdtem, napi 30-40 percet intenzíven tornázom itthon, plusz heti három tesióra, egy nap kétszer eszem: délelőtt elviszek az iskolába 3-4 szem mandarint, majd otthon 3 körül felvágottat teljes kiőrlésű tönkölybúza kenyeret. Sok vizet iszom, és a délutáni étkezés előtt felhajtok 3 dl Hunyadi vizet. Körülbelül evés után 5 perccel már meg is hajt, onnantól kezdve egészen estig wc-re járok, de ez nem zavar. Tudom, e sem egészséges, és ehetnék többet is, de csak karácsonyig akarom ezt csinálni, az ünnep után már emberibb formában. Szerintetek ez hatásos? Mennyit fogyhatok? Aki csak piszkálásból ír, hogy milyen hülye vagyok, meg megdöglök, arra nem vagyok kíváncsi, én is tudom! Köszi.

2010. dec. 13. 16:18
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
Szia.Ez mind szép és jó de ne kari elött csináld mert hidd el sajnos duplán hízod vissza:(!Pont tegnap volt a reggeliben h kari elött semmiképpen ne diétázzon senki!
2010. dec. 13. 21:13
 22/23 A kérdező kommentje:
Köszi :) De nem akarok karácsonykor enni :(
2010. dec. 13. 21:31
 23/23 anonim ***** válasza:
Tök jó. Karácsony tájra minusz nyolc kilód, és aranyered is lesz.
2010. dec. 14. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!