Ez hatásos? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Először is leszögeztem: tudom, hogy nem egészséges, és nem lehet sokáig csinálni, csak karácsonyig gondoltam, kicsivel több mint másfél hétig.
Majdnem egy hete kezdtem, napi 30-40 percet intenzíven tornázom itthon, plusz heti három tesióra, egy nap kétszer eszem: délelőtt elviszek az iskolába 3-4 szem mandarint, majd otthon 3 körül felvágottat teljes kiőrlésű tönkölybúza kenyeret. Sok vizet iszom, és a délutáni étkezés előtt felhajtok 3 dl Hunyadi vizet. Körülbelül evés után 5 perccel már meg is hajt, onnantól kezdve egészen estig wc-re járok, de ez nem zavar. Tudom, e sem egészséges, és ehetnék többet is, de csak karácsonyig akarom ezt csinálni, az ünnep után már emberibb formában. Szerintetek ez hatásos? Mennyit fogyhatok? Aki csak piszkálásból ír, hogy milyen hülye vagyok, meg megdöglök, arra nem vagyok kíváncsi, én is tudom! Köszi.
"akkor nem eszek utána sem :D de most is itt szemezek egy naranccsal, de ha megenném, kihánynám.. érzem."
legyen az a vacsid főleg hétvégenként, én ha tehetem többnyire gyümit eszek vacsira olyan 2-3körül :D
Amúgy vízből én is megiszok jó sokat, rákapattam magam :D
Amúgy milyen tornát szoktál otthon csinálni? csak úgy torna vagy valami dvd?
A táncos aerobic nevű program nem tudod véletlenül milyen?
köszi a válaszokat :)
én rubint rékára tornázaom, mind a 3 kazija megvan egy dvd-n, persze a kismamásat nem használom. egyik nap az elsőt, másik nap a másodikat, bár most rá vagyok szokva, hogy az állótornát a másodikról, a talajtornát meg a elsőről csinálom.
Ha szemezel a narancsal, akor MEGENNÉD, nem? Akkor KÍVÁNOD, nem?
Nekünk nem kell azt mondanod, hogy nem kívánsz semmi ételt;)
Amúgy én is ezt csináltam, 2 hétig, fogytam 3 kiló (ami nekem soknak számított, mert amúgy sem vagyok olyan súlyos, akkor voltam 54) és nagyon büszke voltam magamra, ezért még kevesebbet ettem. A hasam felpuffadt, mert teljesen kikészült a rendszertelen étkezéstől, és már szinte semmit nem bírtam megennii, mert rossuzl voltam tőle.
Beláttam, hogy ez így nem mehet, és visszatértem a normál étkezésre (persze egyből visszahíztam a 3 kilót), és most ráálltam arra hogy napi 1000-1100 kcal eszek meg, ami már nem koplalás, de mégis eredményekhez vezet:)
Egyelőre leadtam 1 kilót, de azt szépen, egyenletesen:) a hasam is lapos:) és folytatom:)
nem úgy értve szemezek. hanem, hogy meg kéne enni, mivel írtátok, hogy kevés, csak nem akarom :D
80 kiló vagyok 170 centihez :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!