Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez hatásos? (Kérdésed túl...

Ez hatásos? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Először is leszögeztem: tudom, hogy nem egészséges, és nem lehet sokáig csinálni, csak karácsonyig gondoltam, kicsivel több mint másfél hétig.

Majdnem egy hete kezdtem, napi 30-40 percet intenzíven tornázom itthon, plusz heti három tesióra, egy nap kétszer eszem: délelőtt elviszek az iskolába 3-4 szem mandarint, majd otthon 3 körül felvágottat teljes kiőrlésű tönkölybúza kenyeret. Sok vizet iszom, és a délutáni étkezés előtt felhajtok 3 dl Hunyadi vizet. Körülbelül evés után 5 perccel már meg is hajt, onnantól kezdve egészen estig wc-re járok, de ez nem zavar. Tudom, e sem egészséges, és ehetnék többet is, de csak karácsonyig akarom ezt csinálni, az ünnep után már emberibb formában. Szerintetek ez hatásos? Mennyit fogyhatok? Aki csak piszkálásból ír, hogy milyen hülye vagyok, meg megdöglök, arra nem vagyok kíváncsi, én is tudom! Köszi.

2010. dec. 13. 16:18
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Egyébként már látok változást az alakomon, de innentől kedve mennyit fogyhatok még?
2010. dec. 13. 16:20
 2/23 anonim ***** válasza:
karácsonyig még műlödhet is, de ha karácsonykor jól bezabálsz, nagyon nagy jojo effektus lesz.
2010. dec. 13. 16:25
 3/23 A kérdező kommentje:
nem fogok karácsonykor beabálni, van tutijó módszerem ( lassan evés, süti helyett mondjuk kávé, evés előtt nagy pohár víz, ezek eltelítenek) :)
2010. dec. 13. 16:28
 4/23 anonim ***** válasza:
Én nem csinálnám ezt a helyedben. Nagyon kevés amit eszel egy nap, és azt is kihajtod magadból, karácsonyra alig lesz erőd már. Ráadásul hiába nem zabálsz karácsonykor, akkor is duplán fog vissza jönni. Inkább kezd el azt, hogy napi 5x eszel keveset, és főt ételt is. És ezen az ünnepek alatt sem kell változtatnod, akkor is maradj az 5x kevésnél. Az viszont pozitív, h legalább mozogsz.
2010. dec. 13. 16:37
 5/23 A kérdező kommentje:
De súlyvesztés lehet, nem? Próbálok emelni az adagon, de éhes sem vagyok, meg félek, hogy bűntudatom lesz. Köszönöm a választ :)
2010. dec. 13. 16:40
 6/23 anonim ***** válasza:
Lehet súlyvesztés mind a két módszerrel, csak a tiéd az egészségtelen. Viszont ha már bűntudatot érzel az evés miatt akkor érdemes lenne valami pszichomókus megkeresned. Étvágyat meg persze, hogy nem érzel ha ezt már több napja csinálod, mert a gyomrod kezd összeszűkülni.
2010. dec. 13. 16:43
 7/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Lehet tényleg el kéne mennem, tiszta őrült vagyok már ezzel a fogyással:D
2010. dec. 13. 16:47
 8/23 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Amúgy gondolom csaj ;)

Így vagyok én is vele, bár már egy ideje elég normálisan eszek, amúgy ez tényleg kevés étel mert én mikor koplaltam akkor többet ettem mint te, igaz volt olyan hogy ebéd után már keveset, vagy egyáltalán nem ettem.

Amúgy az a bűntudat mitől van nem tudja valaki?

2010. dec. 13. 17:00
 9/23 A kérdező kommentje:

17 vagyok, igen csaj :)

köszönöm a tippet, akkor emelek tényleg :/

a bűntudatról meg fogalmam sincs, de rohadt egy érzés!

2010. dec. 13. 17:16
 10/23 anonim ***** válasza:
és mi értelme van ha utána meg hízol amint elkezdessz egy picit is enni rendesen? sosem értettem meg az ilyet.
2010. dec. 13. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!