Ez hatásos? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Először is leszögeztem: tudom, hogy nem egészséges, és nem lehet sokáig csinálni, csak karácsonyig gondoltam, kicsivel több mint másfél hétig.
Majdnem egy hete kezdtem, napi 30-40 percet intenzíven tornázom itthon, plusz heti három tesióra, egy nap kétszer eszem: délelőtt elviszek az iskolába 3-4 szem mandarint, majd otthon 3 körül felvágottat teljes kiőrlésű tönkölybúza kenyeret. Sok vizet iszom, és a délutáni étkezés előtt felhajtok 3 dl Hunyadi vizet. Körülbelül evés után 5 perccel már meg is hajt, onnantól kezdve egészen estig wc-re járok, de ez nem zavar. Tudom, e sem egészséges, és ehetnék többet is, de csak karácsonyig akarom ezt csinálni, az ünnep után már emberibb formában. Szerintetek ez hatásos? Mennyit fogyhatok? Aki csak piszkálásból ír, hogy milyen hülye vagyok, meg megdöglök, arra nem vagyok kíváncsi, én is tudom! Köszi.
Hány éves vagy?
Amúgy gondolom csaj ;)
Így vagyok én is vele, bár már egy ideje elég normálisan eszek, amúgy ez tényleg kevés étel mert én mikor koplaltam akkor többet ettem mint te, igaz volt olyan hogy ebéd után már keveset, vagy egyáltalán nem ettem.
Amúgy az a bűntudat mitől van nem tudja valaki?
17 vagyok, igen csaj :)
köszönöm a tippet, akkor emelek tényleg :/
a bűntudatról meg fogalmam sincs, de rohadt egy érzés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!