12 éves vagyok és 75 kg és 156 cm-es vagyok sajnos . És szeretnék végre lefogyni csak, hogy kezdjem el? Az a baj, hogy nincs elég akarat erőm!
Sziasztok !
Az a helyzet, hogy 5 éves koromban elköltöztünk és 1-2 hónap alatt 15 - 16 kg - ot híztam és 2 évvel ez előtt elmentünk anyával kivizsgáltatni magamat és kiderült, hogy túl nagy a sóháztartásom :S És mikor elkezdtük ezt az egészet, hogy nem ehetek sót és napi fél órát kell tornáznom hát... egészen 1 napig tartott és még most is az van bennem, hogy meg kéne tennem, de egyszerűen nincs akarat erőm :( A sporttal nincs semmi bajom mert azt szoktam csinálni, de az étel az nagyon rossz és egyszerűen nem tudom megenni és , hogy nem e tudnátok valami tanácsot adni hát ha akkor ez az egész megszűnne :( Előre is nagyon köszönöm és hálás lennék, ha a tanácsaitokkal végre letudnék fogyni :) Köszönöm szépen sziasztok :)
*eggyépként vannak olyan sók is amellyekben pl. nincs koleszterin stb... (nekem is van ilyen sóm ) úgynevezett diétás só
eGYéBként, ameLYekben
Egyébként ez egy nagy baromság. A só nátrium-klorid, semmi más nincs benne, koleszterin meg végképp nincs.
Diétás só: A nátriumban szegény sót nevezik diétás sónak. A nátriumot magnéziummal és/vagy káliummal helyettesítik. Fogyasztását olyan embereknek ajánlják, akiknél nátriumérzékenységre visszavezethető magas vérnyomást állapítanak meg. Enyhén kesernyés utóíze miatt azonban kevésbé népszerű sófajta.
orvos vagy amugy ?!
mert nekem az azt mondta hogy ne sozzak annyit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!