Valaki kér diétás étrendet? Dietetikustól kaptam. Nagyon jó és használ!
Figyelt kérdés
Én most kezdtem egy hete és 2 kiló ment le! Heti 3 alkalommal 20 percet kell mozogni a diéta mellett! Ha valakit érdekel az étrend, akkor irja meg itt, vagy privátban az email címét és elküldöm szivesen! :)2010. dec. 7. 22:23
11/31 anonim válasza:
Na ezért küldtem el annó nőm dietetikusát a halál f*szára zsokénak.62,5g feéhrje:D
13/31 anonim válasza:
talán mert a dietetikus neked írt a 95 kilódhoz egy étrendet, nem biztos, hogy másnak is működni fog...
14/31 anonim válasza:
Egyébként, hexorka, ha azt nézed, hogy bár 95 kiló, a zsírmentes testtömege 50 kiló körül lehet, és így nézve a makronutriens arányokat, nem rossz ez a diéta.
lehet hogy nem a dietetikus a hülye?
15/31 anonim válasza:
nem nem lehet mert a zsírmentes testtömeget nem lehet pontosan számolni és 100g körüli ch mellé diéta alatt akkor is kevés lenne a 62g ha csak 50kg-os tiszta tömeggel számolok
16/31 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok én is! Én is megkaphatom?
Köszi előre is!
17/31 A kérdező kommentje:
begépelem és elküldöm:D
2010. dec. 8. 10:28
18/31 A kérdező kommentje:
Elküldtem mindenkinek aki kérte, és megírta privátban is.
:)
2010. dec. 8. 11:36
20/31 anonim válasza:
Hexorka, de itt nem testépítőről beszélünk, hanem egy átlagemberről, aki heti egy órát mozog, nem sportol.Vélemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!