Ez súlytartó étrend?
Reggel itthon egy barnakifli,egy fitt & go müzliszelet,és egy natúr joghurt almával.
A suliban egy alma.
Mikor hazajöttem (d.u. 4 óra),egy tál paradicsomleves,és egy tál rizseshus (nem diétásan) + még egy alma.
Ittam még egy nescafe 3in 1 cappucinot.
És egésznap teát iszok mézzel,citromlével,és egy kis cukrot is tettem bele.
+minden héten ötször,napi 20 percet Rubint Rékázok.
Huhh, ettől aztán jót fogsz hízni.... Egész nap tea mézzel, cukorral...capuccino. Nem ebédelsz normálisan. Nem du.4kor kell ebédelni hanem délbe!
Napi 20 perc? Az se valami sok. Bocs.
Ez hülyeség,hogy anorex leszel
Mitől lennél anorex? A cukortól? Méztől?Netán a zsíros rizseshústól?
Én egyik válaszolóhoz sem csatlakozom,szerintem kb. súlyt fogsz tartani
De ha valamifele hajlanál akkor az sztem is inkább a hízás lenne
Szerintem itt a válaszolók 90%-a egy elhízott dög, már elnézést az igazságért
Kifli: 133 Kcal
Müzliszelet: nem tudom,mondjuk 90 Kcal,ez átlag müzliszeleteknél
Natúr joghurt: 150 Kcal
Alma: 100 Kcal
Paradicsomleves: 262 Kcal
Rizseshús: 340 Kcal
Alma: 100 Kcal
Nescafe: 190 Kcal (bár a hátulján írja pontosabban)
Eddig kb. 1400 kcal vagyunk
a tea összesen mézzel-cukorral kiteszi az 1600-at szerintem
Nos,ezek átlagos adagok voltak,de honnan tudjuk,hogy te nem ettél nagyobb adagokat?
Szóval minden relatív
Hízni nem fogsz, fogyni se, de baromi szar étrend.
Nincs benne elég zöldség, a reggeli meg katasztrófa, üresen eszed a nyomorék kiflit (ami feltehetően csak a malátától barna)? Többre mennél egy normális szendviccsel, zöldségekkel, mint a müzlivel.
Joghurt, alma - tízóraira.
Ebédelni is kell.
Meg vacsorázni. Lefekvés előtt kb. 3 órával.
Az egész napi tea az mennyi? Ha fél liter, az oké (de folyadéknak összesen kevés), ha 2 liter, akkor a cukor és a méz felesleges kalória. Attól, hogy méz, még hízlal, csak jobb, mint a cukor.
A natúr joghurt max 100 kcal, alma max 60 kcal. Súlytartáshoz jó az étrend, illetve maga az étrend nem jó, de súlyt fogsz vele tartani. A teát hagyd ki, inkább igyál ásványvizet, vagy ha már mindenáron teát akarsz inni, akkor állj meg napi 1 csészénél, illetve ihatod egész nap, de akkor ne tegyél bele mézet (ugyanúgy hízlal mint a cukor). És hol marad a vacsora??? Azt se hagyd ki, nem tesz jó a szervezetnek. Súlytartáshoz napi 5-szöri étkezés az optimális.
A torna rendben van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!