Miben különbözik egy súlytartó étrend egy fogyókúrástól?
174/74kg-ról indultam nemrég, most 65 vagyok, ami azt jelenti, hogy pár kg és elérem az álomsúlyt :) (nemcsak kilókban, a ruhatáram is szinte teljesen le kellett cserélnem).
eddig reggelire tk szendvics
köztes étkezések gyümi
ebéd: husi, rizs, krumpli, főzelék, mikor mi
vacsi: túró zöldség, tojás, husi...
kb. 1500 kcalt és 150g ch-t ettem naponta.
Miben más egy súlytartó étrend ennél? gondolom a mozgás marad a régiben, azzal nem akarok leállni. vki azt írta, hogy a fentiekből egyek többet... de arra egyrészt nincs pénzem, másrészt ezekkel pont jól lakok. mi lenne a megoldás?
Súlytartás-Pont elegendő kalória.
Fogyókúra-Kalória deficit kialakítása.
Ha számolod a kalóriákat,akkor megismered magad annyira,hogy tudni fogod mennyi kalóriára,hogyan reagál a tested,vagyis annyi lesz a súlyod amennyinek akarod.
Ha ezzel az étrenddel jól érzed magad, van energiád, stb., akkor maradhat. Alacsonyabb testzsír-százaléknál lassul a fogyás üteme. Előbb-utóbb beáll az egyensúly.
De ha úgy érzed, hogy kezdesz túl sovány lenni, akkor egy kicsivel többet kell enned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!