7 hónap alatt 110kg-ról hány kg-ra lehet lefogyni mondjuk napi 1500kcal-al és 1óra testmozgással? Ja és linkelnétek be 1500kcal-s táblázatot?
Elég sokat le lehet adni főleg ekkora súlyból.
pl.: 2 zsemle, 200g félzsíros túró, 400g párolt zöldség, 400g sovány sertéshús, 0,5kg alma = 1546kcal 143g fehérje 144g szénhidrát 46g zsír
és attól is függ, hogy az utóbbi időben próbáltál-e valamilyen buta diétát. legalábbis nekem úgy volt, hogy mikor marha voltam és koplaltam, utána pár hétre visszatértem a zabáláshoz, majd mikor egészségesen kezdtem enni, nem fogytam, és rájöttem, hogy a szervezetem még mindig emlékszik a butaságra, és raktározik.
szóval szerintem ha mostanában úgy ettél, mint amitől elhíztál, akkor simán nagyon jó célokat elérhetsz. ha csak azt vesszük, hogy heti 0,5 kg, akkor 15 kg tiszta zsír, + vagy 5 kg víz tuti lejön(szeritem.nem vagyok testépito meg semmi, csak én igy gondolom).
de szerintem amilyen nagy a súlyod, 1500 kcal mellett eleinte akár 1-2-3 kg is lemehet egy héten (persze ebben is van víz), a lényeg hogy akkor meglendül, és többre jön ki, mint a 15 kg. de több időt kéne adnod magadnak a céljaid eléréséhez, és mindig csak kis célokat tűzz ki, sokkal könnyebb. először legyen a cél, hogy kerülj 100 alá! ha tényleg ezt tűzöd ki, nagyon jó érzés lesz, ha eléred (és akkor nem azt látod, hogy uramatyám, mennyi vanmég hátra!!), következő cél 95.. aztán jöhet hogy menj 90 alá! így sokkal jobb! sok sikert és kitartást a fogyidhoz, remélem sikerülni fog :)
Azért valami fokozatosságot vihetnél bele.Egy 110 kilós test eléréséhez legalább napi 4500-5000kalória kell és te gondolom ezt akarod leváltani átmenet nélkül napi 1500ra.Belegebetsz és feladod.
2 hetente-havonta csökkentsd 500kalóriával,amíg eléred az 1500at inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!