Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 11 éves vagyok,150 cm,55 kg....

11 éves vagyok,150 cm,55 kg. Soknak érzem magam. Leszeretnék adni 5-10-15 kg-ot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Most volt eltörve a kezem, ezért nem tudtam mozogni, aminek természetesen hízás lett az eredménye, ami érthető, mert mindenből fel voltam mentve. De most! Levették a gipszemet.

Versenyszerűen semmit nem sportolok, de így néha hobbiból szoktam: foci, bicikli, korcsolya. Szeretnék lefogyni, de az az igazság hogy szeretem az édességet.

Mit tegyek?

2009. jan. 13. 19:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

11 évesen nehogy neki állj fogyókúrázni. Elég ha mozogsz napi 1..1,5 órát.. az bőven elég. Meg lefekvés előtt ne nagyon eszegess, mert olyankor tapadnak rád a kilók. :)

A szervezeted még változni fog.. felesleges fogyókúráznod. ennyi idősen nem is szabad. :)

2009. jan. 13. 19:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal vagy még, nem szabad fogyózni! A szervezeted még fejlődésben van, komoly problémákat okozhat, ha megvonsz ezt-azt. A kulcsszó: sport!! Csodákra képes.
2009. jan. 13. 19:16
 3/7 anonim ***** válasza:
ne fogyózz, csak mozogj amennyi jólesik! hidd el, ha rendszeresen mozogsz, lemegy magától.
2009. jan. 14. 09:30
 4/7 A kérdező kommentje:

sziasztok!:)

köszönöm a gyors válaszokat. fogok sportolni sokat, de annyira nemszeretek versenyszerűen csak néha haverokkal foci néha 1edül bicikli, haverokkal kori stb.

Az is elég?

2009. jan. 14. 14:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Persze... hiszen mozogsz
2009. jan. 14. 16:45
 6/7 A kérdező kommentje:

oké, köszönöm mindenki válaszát :)

minden tanácsokat megfogadom. jövő szerdáig várok, mert 1 hete vették le a gipszemet (kedden), és aztmondták hogy még 1 hétig nem sportolhatok. vagyis jövö keddig. de azért én biztonság kedvéért várok szerdáig. :) és akkor tudok biciklizni a hideg ellenére, és korizni IMÁDOK (L) :) de 6 hete nemtudtam :) de most.. 2-3 naponta megyek.:) hétvégén szombat,vasárnap egésznap. elmegyek nyitáskor 1ig hazamegyek enni visszamegyek délután és estig.

ja és ha tudtok írhattok tanácsokat még, hogy tudjam, mit hogy csináljak.

2009. jan. 14. 20:29
 7/7 A kérdező kommentje:
bocsi elírtam :S aztmondták hogy 2 hétig nem sportolhatok, és 1 letelt.
2009. jan. 14. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!