Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha naponta bicajozok 10-15...

Ha naponta bicajozok 10-15 kilómétert, és mellette csinálom Rubint Réka 20 perces tornáját, kb. mennyit fogyhatok?

Figyelt kérdés
2010. nov. 17. 16:58
 1/10 anonim ***** válasza:
64%
szépen megizmosodsz majd...
2010. nov. 17. 17:04
 2/10 A kérdező kommentje:
De fogyni nem fogok?
2010. nov. 17. 17:04
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha figyelsz a kajára, akkor fogysz :)
2010. nov. 17. 18:10
 4/10 anonim ***** válasza:
De amúgy azt, hogy mennyit fogysz, az függ attól, h mennyire tartod be, mennyi ideig, satöbbi... de szerintem amit szeretnél leadni, az meglesz! :)
2010. nov. 17. 18:11
 5/10 anonim válasza:
0%

kb. szartse érsz vele.

a bicózás semmit nem csinál. inkább futni kéne/normális sportot keresni. csak lusták vagytok hozzá. tisztelet a kivételnek. '

2010. nov. 17. 18:30
 6/10 anonim ***** válasza:

Ismerősöm versenyszerűen bicajozik, és érdekes, attól lett szálkás.

Futás pedig nem mindenkinek ajánlott.

2010. nov. 17. 19:28
 7/10 anonim ***** válasza:

Ezt nem lehet megmondani.

Függ attól, mennyi felesleg van rajtad, mennyi izom, milyen intenzíven csinálod és mellette mit eszel. Ha 120 kiló vagy és elkezdesz edzeni, már ennyitől is fogysz egy hét alatt 5 kilót. Ha viszont nincs rajtad sok felesleg, ez önmagában nem túl sok.

Az első a táplálkozás. Arra figyelj nagyon. Kiegészítésnek ez teljesen jó.

2010. nov. 17. 19:53
 8/10 anonim ***** válasza:
szia, én odafigyeltem az étkezésre, mellette naponta bicajoztam és így fogytam fél év alatt 10 kg-t, azóta tartom a súlyom és rendeztem az "étlapom".
2010. nov. 17. 20:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Huh az jo kis mozgas lesz!Reka tornai 20 percesek,de kokemenyek!en csupan az o dvd-ivel szuperul formalodtam.
2010. nov. 21. 23:16
 10/10 anonim ***** válasza:

"a bicózás semmit nem csinál. inkább futni kéne/normális sportot keresni. csak lusták vagytok hozzá. tisztelet a kivételnek." Gyökér... Ahhoz képest a nem érzem a lábam, mikor leszállok róla, és a szívem majd kiugrik a helyéről.

Egyik legjobb mozgás.

Futni nem mindenkinek lehet, nagy túlsúllyal, vagy asztmával pl nem nagyon.

De bírom, mikor valaki így okoskodik...

2010. nov. 22. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!