Van itt olyan aki komolyan le akar fogyni, és nem csak az elsö lendület erejéig pár napig, hanem kitartóan végicsinána velem egy egészséges diétát?
Most nem írok paramétereket hogy ennyi meg annyi kiló és centi vagyok!
A cél minimum 15kg lenne tavaszig!
Valami értelmes és eredményes diétára gondoltam, ami nem jár önsanyargatéssal, kiegészitve valamilyen sporttal!
olyanok válaszát várom akik tényleg le akarnak fogyni és idejük valamint energiájuk is lenne rá!
22/L
értem én csak kekeckedtem:D
gondoltam hogy az a 6-8 az inkább 6 mint 8:D én is mindig ezt csinálom:D önkénytelenül:D
Most tekertem egy órát-meg se kottyant!
A vacsim:5 db fött tojás-nem eszem meg mindet nyugi
-2 szelet piritós, egyenlöre fehér kenyérböl aztán holnap veszek teljes kiörlésüt!
Mindkét oldalát nagyon vékonyan megvajaztam, bedörzsöltem foghagymával és megpiritottam.
-1paradicsom felkockázva, raktam hozzá egy szelet trapista sajtot hozzá a megmaradt foghagymát, egy nagyon pici só és kömény rá!
Tudom a kenyér kilöve a vaj szintén talán a sajt is de a többi remélem stimmel!
Ja és már ide készitettem egy liter vizet, estig lenyomom!
azért a táplálkozásról eszmecserét folytatni :D az elég mókás:D nem filizófia ez:D
leirták vagy 50 éve hogy hogy kell...csak sajnos senki nem tudja még mindig:D
max annyit csinálhattok hogy társasjátékozhattok, és kártyákra ráirtok ilyen kérdéseket, hogy a mennyi a zabpehely fehérjetartalma:D(2 lépés előre):D
nem is hülyeség...testépítőjáték:D
lehet szabadalmaztatom:D hátha többen megtanulják, hogy kell norm étkezni:D
*Minden testépitő ennyit szokott inni. Kivétel a profik. ők napi 12 liter körül tolják.
Hmmm... miről maradtam le, a kérdező egyből testépítő lett?? Könyörgöm, ő egy 22 éves lány, aki le akar fogyni!!! Hagyjuk már ez a testépítő dumát! Elhiszem, hogy egy testépítőnek arra van szüksége, amit írtatok, de egy áltagos lánynak nem hinném.
A túlzott folyadékbevitel (ha netán tényleg nem vagy cukorbeteg) túlterheli a veséket, a túlzott fehérjebevitel meg mindenféle érdekes betegséget, anyagcserezavart, köszvényt meg hasonlókat okozHAT. És előre nem tudod, hogy nálad konkrétan okoz-e vagy nem.
Mielőtt a kérdező fejest ugrik valamibe, nem árt, ha ezekkel is tisztában van.
Nem igazán érdekel, hogy a testépítők szervezet mit hasznosít, ha nem vagyok testépítő, úgyhogy részemről maradok a sok zöldéség-gyümölcsnél és a normál mértékű fehérjebevitelnél, és a normális ivászatnél.
Egyet ne felejtsetek el sem ti, testépítők, sem te, kérdező! Mindenki a maga egészségéért felelős, azt teszi tönkre, és ő maga viseli a következményeket, nem az, akinek a tanácsait követte.
Üdv!
még jó hogy nem a miénk a felelősség:D
nem arrol beszeltunk hogy a lánynak kell meginni 12 litert...csak eltértünk a tárgytól te...
na jol van nem tudom ki hogy van vele, de Én ma elszántságom bizonyitékaként neki fogtam a 90 naposnak!
Mivel senki nem jelentkezett h csatlakozna ezért egyedül vágtam bele!
Eddig nem volt nehéz betartani a játékszabályokat a diétába!
Persze mindenki úgy fogy ahogy neki tetszik!
Kiméljetek meg attól h leosztatok hogy ez a fajta diéta márpedig nem jó stb..
Ha gondoljátok a fejleményekröl majd beszámolok!
Ha valakinek van kedve csatlakozni szivesen várom!
Mindenkinek további szép napot kivánok!Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!