Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki komolyan le...

Van itt olyan aki komolyan le akar fogyni, és nem csak az elsö lendület erejéig pár napig, hanem kitartóan végicsinána velem egy egészséges diétát?

Figyelt kérdés

Most nem írok paramétereket hogy ennyi meg annyi kiló és centi vagyok!

A cél minimum 15kg lenne tavaszig!

Valami értelmes és eredményes diétára gondoltam, ami nem jár önsanyargatéssal, kiegészitve valamilyen sporttal!

olyanok válaszát várom akik tényleg le akarnak fogyni és idejük valamint energiájuk is lenne rá!

22/L

2010. nov. 17. 15:14
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Én ilyen vagyok. Épp szálkásítok, most 86 kg vagyok és 80ra akarok lemenni.(170cm 17/F) Neked azt ajánlom: napi 100g fehérje és olyan 80g szénhidrát (Ch). napi 5x evés szétosztva így: étkezésenként 20g fehérje 20g Ch és utolsó étkezés csak fehérje lefekvéskor. A legjobb lefekvéskor 100g soványtúró. Ebbe van 1g zsír és kb 25g fehérje és szinte nulla szénhidrát. Lassan felszívódó ezért egész éjjel táplálja a testedet. Fehérjét halakból,csirkéből,pulykából(100gból 20g fehérje, zsír szénhidrát szinte nuku),tojásból(darabja 3-4g fehérje) vidd be, Ch-t rizsből,zabból. rizs 100g ból 80g ch zab kb 65. Étkezést így tudnám elképzelni:

1. 4tojás fehérje 1 sárgája az íz miatt

2.100g Csirke/Hal, 1 szelet teljes kiörl kenyér

3.100g Csirke/Hal 50g rizs

4.100g Csirke/Hal 50g rizs

5.100g Túró

Zöldséget minden étkezésnél egyél ha lehet, napi 40perc kocogás/1 óra bicikli. Ezzel kb 2 hónap alatt meglesz a súly , de én neked inkább 45 kilót javaslok, mint 40-t.

2010. nov. 17. 16:14
 12/28 anonim ***** válasza:
Majd elfelejtettem: napi 3-4 liter folyadék és 8 óra alvás. Előző vagyok.
2010. nov. 17. 16:22
 13/28 A kérdező kommentje:

Ezek az rtékek hogy jönnek ki, vagy valami táblázat?

A mozgással nincs gondom, mert majdenm nap biciklizek, csak a futás:)az nem igazán jön be nekem!

De most kitartó vagyok és elszánt ugyhogy ráveszem magam!

ezeket az értékeket leirhatnád bövebben , mert nem igazán értem mihez viszonyitasz!

A 4tojás nekem sok-de a fehérje bevitelhez meg kell ennyi!

A szénhidrát (rizs) 50g nem sok, de nem azt kellenne inkább elhagyni?

2010. nov. 17. 16:24
 14/28 A kérdező kommentje:

a folyadék igen!

Én nagyon keveset iszom napi 2-3dl, és többet nem tudok magamba eröltetni bárhogy is akarom!

Pedig ma ugy keltem fel, hogy nem eszek csak iszom amolyan méregtelenitésnek, de aztán csilis babot csináltam kénytelen voltam belekostolgatni, aztán lecsuszott egy tejszelet is!

2010. nov. 17. 16:27
 15/28 anonim ***** válasza:
Úgy jöttek ki, h napi 2-3g fehérje Testsúlykilógrammonként és 1,5g Ch szintén testsúlykilógrammonként. A veséid fogják bánni a kevés folyadékot. 50kg vagy, napi 2 liter minimum kéne. Én 6-8 liter vizet iszok napi szinten, nem tudom hogy lehet nem inni. A vízzel távoznak a méreganyagok.
2010. nov. 17. 16:34
 16/28 anonim ***** válasza:
Ha kevés a fogyás (heti 0,5kgnál kevesebb) akkor tovább csökkentheted a ch-t 20 g-mal. Ez ilyen kezdő diétás kalkulálás, mindenkinek más jó.
2010. nov. 17. 16:36
 17/28 anonim ***** válasza:

6-8 liter cukorbetegségre utal, hacsak nem vagy elefánt méretű, de nem hinném.

Fordulj orvoshoz.

Kérdezőnek: hát igen, 2 liter minimum kéne, de ne egyszerre akard meginni, hanem legyen nálad egy üveg, és félóránként néhány korty, ne kell 5 kortynál több. El fog fogyni. Étkezés után 1 pohár víz.

2010. nov. 17. 16:39
 18/28 anonim ***** válasza:
Hál isten te tudsz mindent. 6-8 liter cukorbetegség:D Minden testépitő ennyit szokott inni. Kivétel a profik. Jay Cutler, Ronnie stb. ők napi 12 liter körül tolják.
2010. nov. 17. 16:41
 19/28 bénabéla11 ***** válasza:

veled értek egyet, királyul leirtad a számokat, de azé ne mondmár hogy meg tudsz inni 80 kilósan 8 litert, vagyis ha megtudod csinálni, akkor max tiszteletem...én kb 75 vagyok de egyszerűen nem megy le 4nél több...bár most kevesebbet is eszek mert szálkásitas van nalam is...

én ugy gondolom h 10kilonkent 0,5 liter azért elég kell legyen...ihatsz akár többet is de az a 8 liter nekem borzasztó soknak tűnik...dehát te érzed...csak aztán birj ki egy mozit pisa nélkül:D

2010. nov. 17. 16:59
 20/28 anonim ***** válasza:
1 idő után megszokja az ember, ráadásul a hólyagok is tágulnak, Igaz, kb 1-1.5 oránként megyek wcre, és többnyire 6 litert iszok, ha eddzek, akkor közelíti meg a 8 litert. Edzés közbe letolok ugy 1,5 liter vizet.
2010. nov. 17. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!