Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez jó lenne így? Ez így...

Ez jó lenne így? Ez így hatásos vmennyire? Lehetne vele fogyni vmennyit?

Figyelt kérdés

Itthon eszek reggel 6kor, mikor felkelek egy győri édest, vagy valami müzlit, az iskolában tízóraira viszek ropit+sajtos tallért+almát, itthon ebédelek 2fele levest+másodikat (persze kevesebbet, mint amennyit szoktam), este 6előtt vacsorára meg egy kisebb szendvicset.

Ez így hatásos vmennyire? Lehetne vele fogyni vmennyit?

Mert az a problémám, hogy a télen nagyon sokat ettem, és megnőtt a hasim, meg a combom meg a fenekem... És ha kevesebbet ennék, mint eddig tudnék fogyni? Persze nem 10kilós fogyásra gondoltam... :P

Tudom, most azt fogjátok mondani, hogy tornázzak, de nem sok időm van rá, hiszen általában fáradt vagyok+tanulok, és utána meg nincs kedvem tornázgatni x időt...

Szerintetek mi lenne a megoldás? Vagy ha a fenti étrend nem jó, hogyan változtassam meg?

Előre is köszönöm a válaszokat!

18/L

2009. jan. 11. 21:21
 1/4 anonim ***** válasza:
41%
Sajtos tallér nem jó és az ebéd sem, ha fogyni akarsz, akkor sok gyümi zöldség, saláta, hozzáadott cukrot és egyéb adalékot nem tartalmazó gyümilé és ásványvíz ez minden, amit ehetsz és ezeket is csak mértékkel
2009. jan. 11. 22:12
 2/4 A kérdező kommentje:

Ahh... akkor előbb utóbb anorexiás leszek :O

köszi a választ:P

2009. jan. 11. 22:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarsz sokat leadni, akkor elég csak megváltoztatni és MINŐSÉGILEG mondosítani. Unalmas diéta, és éhezés= kudarc.

A tízóraiban csak gyümölcs legyen, meg mondjuk egy tea cukor nélkül vagy mézzel. Citrusokat fogyassz, azoknak jó hatásuk van, főleg fogyókúrázóknak.

A második ebédre: kérd mg anyukádat, hogy zöldségköretet csináljon, főleg brokkolit/krumplit/karfiolt. Keress vele olyan light-os recepteket, amik nem hízlalnak annyira.

Vacsi: Elég pár pirítós is, semmi cukros, egy-két gyümölcs.

2009. jan. 12. 01:48
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!!! :) Ez a válasz sokkal hasznosabb mint az első :P :)
2009. jan. 12. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!