Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sokadszorra elkezdtem a...

Sokadszorra elkezdtem a fogyókúrát, szeretnék végre egészséges lenni, segíten. étek?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz a magyarázatom:)

Tehát 160 cm /85kg 19/L vagyok. Sokszor kezdtem diétába, de lustaság, illetve akaraterő hiányába mindig feladtam. Még egyszer utoljára meg akarom próbálni.

Egyszer már sikerült lefogynom ugyanennyi kg-ról 62 kg-ra. Nem is hosszú idő alatt 4 hónap alatt kb. Az volt a baj h. nem ettem szinte semmit. És igen-igen vissza is jött amikor elkezdtem enni. Nem tornáztam és ettem normálisan.

Gondolom, most azért nehezebb lesz lefogynom mert a szervezetem emlékszik a hülyeségemre =(

Leírom h. mit teszek a fogyás érdekében:

Étkezés: (nem eszem sokat, éhes nem vagyok tőle, de ha többet vagy mást kellene ennem, írjátok le légyszíves:)

Reggeli: 1 zsemle (korpás vagy sima) felvágott +1 pohár kakaó.

Tízórai: egyelőre kialakulóban de gondoltam majd gyümölcs lesz, de nem vagyok éhes, nem kívánom.

Ebéd: ez inkább délutáni, mert úgy érek haza. Főzelék, vagy csirkés saláta.

Vacsora egy pohár tej.

Nincs cukor, nincs idítő, nincs nasi, max gyümölcs:)

Mozgás:

Első héten így nézett ki. guggolás, felülés fokozatosan nap 10-10 növelve. Először tényleg nagyon keveset tudtam, mert ugye SEMMI kondícióm nincs egyelőre. Jövőhéttől futás is be lesz iktatva, csak nem akartam először elmenni futni, mert nem bírtam volna.

Tehát kb ennyit teszek érte.

Kérdések:

Étkezés, torna : javaslat?:)

Cukor helyett édesítőszer mehet ha muszáj? mármint naponta 3-4 tabletta kb?

Fogok így fogyni? látványos eredméky kb mikorra várható?

Aki elolvasta a kisregényem, annak nagyon szépen köszönöm, aki válaszol annak pedig előre is a segítségét:)

Üdv.: N:)

2010. nov. 12. 06:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

napi 5-6 kis adag.

reggeli : fehér kenyér, zsemle ,kifli, pékáru felejtős! helyette rozskenyér, barnakenyér (nem a színezett műbarna), zabkása. ha szendvicset eszel reggelire pakold meg jó sok uborkával paprikával paradicsonnal is.

tízórai: lehet gyümölcs, natúr joghurt

ebéd: gondolom azt eszed ami otthon van, arra figyelj hogy köretként salátát, zöldséget egyél.

uzsonna: natúr joghurt egy kis gyümölccsel( banán kerülendő) vagy sovány túró

vacsora : felejtsd el a pohár tejet. fehérjét nyugodtan ehetsz salátával/zöldséggel.

napi fél óra torna minimum: felülések, lábemelgetés, ilyesmi de jobb lenne ha heti 3-4 alkalommal valami aerob edzést is csinálnál( futás, aerobik stb) 1 órán keresztül.

2010. nov. 12. 13:00
 12/17 anonim ***** válasza:
Utolsó, hasznosnak ítéltem meg a válaszodat, de egy kérdésem lenne hozzád: miért ne igyon tejet, ha bírja? Én mondjuk csak a laktózmentest bírom, de abból este is szoktam fogyasztani.
2010. nov. 12. 14:07
 13/17 Böse ***** válasza:

zsömle, kakaó, főzelék, tej?

Hát kedves "N" ki kell hogy ábrándítsalak, ez nem diéta ez egy vicc. A diéta ott kezdődik hogy nulla cukor (kakaó,tej, gyümölcs), nulla liszt (zsömle, főzelék) és nulla zsír (tej, kakaó, főzelék).

Amit lehet enni: sovány hús olaj nélkül sütve/főzve/grillezve, tojásfehérje, zöldség, némi gabona (max 10 deka per nap). Persze tudom hogy te ezt soha nem fogod betartani, csak azért írtam hogy kakaóval meg zsömlével ne is erőlködj.

2010. nov. 12. 17:38
 14/17 anonim ***** válasza:
azért írtam hogy ne tejet igyon vacsorára mert attól nem lakik jól. tehát ihat tejet de egyen fehérjét vacsira.
2010. nov. 12. 17:42
 15/17 anonim ***** válasza:

Kedves Böse!

Amit te írtál az meg nem diéta, hanem éhezés.

Mindenre szükség van, kivéve a színezékekre, mesterséges aromákra, stb. Zsír és szénhidrát KELL, persze nem mindegy, mekkora mennyiségben és a nap melyik szakában.

2010. nov. 12. 18:17
 16/17 Böse ***** válasza:

Kedves anonym barátom!

Igen, persze, mindenre szükség van, ez aztán tudományosan megalapozott, nagyon konkrét válasz. Kár hogy senkinek sem működik.

Amennyire én tudom, minden gramm elfogyasztott zsír csökkenti a fogyás mértékét, szóval diétában a lehető legkevesebbet kell fogyasztani (kivétel néhány gramm halolaj, lenmagolaj, CLA). ( [link]

Szénhidrát kell, ez tény, én sem vitatom, csak nagyon könnyű bezabálni belőle.

Ezek után felsorolhatnád azokat a nélkülözhetetlen tápanyagokat amiket kihagytam (a tejcukor, a tejzsír, vagy a gyümölcscukor lenne az?)

2010. nov. 13. 09:32
 17/17 anonim ***** válasza:

Kedves Böse!

Te feloldottad ám a névtelenséget ezzel a becenévvel!  Akkor én meg legyek Lisica! Hú de k.rvára bemutatkoztunk!

Az, hogy minden tápanyagot be kell vinni a szervezetbe, esetleg csak neked nem vált be!

2010. nov. 13. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!