Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kasza Tibi Challenge. Jól...

Kasza Tibi Challenge. Jól értem a tematikát?

Figyelt kérdés

Olyanoktól kérdeznék akik a Challenge "életmódot" követik.

Okoskodók most menjenek máshová osztani az észt.Köszönöm

Tehát.Jól értelmezem,hogy van 1 hetes minta étrend amit hónapokig követni kell, különböző fehérje porokkal kiváltva/kombinálva?

Vagy csak én nem làtom sehol,hogy lenne több hetes,változatos étrend ennyi pénzért?

tegnap 10:33
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Miért akarsz ilyen f@szságokra pénzt költeni ember??? Az egész egy hatalmas lehúzás!
tegnap 10:52
 2/9 anonim ***** válasza:
86%

Még egy Nők Lapján is találsz INGYEN változást: kalóriamenedzsment, fenntartható életmódváltás, normális táplálkozás.

Mi ebben a nehéz? Miért kell szakmaiatlan celebek pénzlehúzó ökörségeire elverni csomó pénzt, amikor ennyi az egész?

Itt egy cikk a kalóriaszámolásról és az életmódváltásról, alatta pedig opcionális receptek az elinduláshoz 0 forintért:

[link]

[link]

tegnap 11:07
 3/9 A kérdező kommentje:

Mi nem volt érthető abban,hogy nem kérek okos kommenteket?

Jelenleg azt csinálok amit akarok,oda rakom a pénzem ahova akarom,ne akarjátok megmondani a tutit.

tegnap 11:35
 4/9 anonim ***** válasza:
89%

"nem kérek okos kommenteket"

Tehát tisztában vagy vele, hogy ostoba vagy, aki ostobaságokra költi el a pénzét (vagy anyuci/apuci pénzét), de ezzel nem akarod, hogy szembesítsenek, úgyhogy játszótársakat keresel a szerepjátékodhoz, akik megerősítenek az elmebetegségedben.

"oda rakom a pénzem ahova akarom"

Az biztos...

tegnap 11:41
 5/9 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező, ugye tudod, hogy nem válogathatod ki, ki szól hozzá a kérdésedhez?

Felőlem aztán követheted a Challenge diétát, de alapvetően teljesen igaza van a többi válaszolónak: lehúzás az egész. Ha kalóriákat számolsz és figyelsz a makrókra, akkor Kasza Tibi nélkül is fogyni fogsz, pláne ha be tudsz iktatni heti 3-4 alkalom mozgást/edzést. Ennyit a titok. Tessék, ingyen volt a tanács.

tegnap 11:57
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Jól látod. Az egyoldalú nem elég változatos étrend ami sokkal kevesebb energia mint ami egészséges lenne és mellé fehérjeporok. Csak ennyi
tegnap 12:54
 7/9 anonim válasza:
100%
Kedves Kérdező,én csak úgy válaszolok,hogy egyik közeli ismerősöm csinálta kb 7 hónapig, és én végig néztem,és mindent elmondott. Szóval ne várj változatos étrendet, az a lényeg,hogy vedd meg a cuccait, ő asszem elsőre 60.000 Ft-ot költött,de nem tudom hogy az meddig volt elég. Nem evett semmit csak csirkemellet,salátát, és sok vizet ivott. (Amúgy a kajamegvonással már alapból sokat fogysz 1 hónap alatt is). 8 honap alatt lefogyott a kb 76 kilós kishölgy olyan 60-ra, és közölte,hogy ennyi volt,nem bírja tovább,hogy jóformán semmit nem evett. Mivel nem sportolt,csak simán vékonyabb alkata lett,és azt sem mondanám hogy megérte ennyit szenvednie, mert panaszkodott hogy megereszkedett. Szóval ő így hagyta abba, de nem evett változatosan,azt tudom biztosra!
tegnap 14:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen, ennyi. Egy önmagában is alacsony kalóriatartalmú étrend, ami a challenge termékek nélkül is hat, mert gyakorlatilag éhezel. Nem vesz figyelembe egyéni igényeket, mint a fizikai aktivitás, vagy a hormonális problémák, stb.
tegnap 19:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez még megy?!
tegnap 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!