KangaEdina kérdése:
Challenge diéta.Kinek nem vált be?Nekem nagyon nem segített sőt rosszul lettem,mentővel vittek be az SBOra.
Figyelt kérdés
#Challenge diéta
2022. szept. 7. 08:00
2/14 anonim válasza:
4/14 anonim válasza:
Kasza Tibi Atya diétája? XD
Istenem, ti mindent elhisztek?
5/14 anonim válasza:
Akkor neked ez volt a challenge benne 😂😂
6/14 anonim válasza:
Hát aki bedől annak a pókharapó díszmajomnak meg a hervadt, öregasszonyos, betegesen sovány feleségének, aki az ne is haragudj, de megérdemli. Mit éreztél, amikor belevágtál, de most komolyan? Hogy ők ismerik a titkot, vagy mi? Annyira buták vagytok, szörnyű!
Jaaa amúgy elrontottad a szöveget! XD
XY vagyok, Y éves és a Challenge családdal fogytam leee! Köszönöm Challenge család! Klamídiás puncijel :D
7/14 anonim válasza:
Rosszullét, sürgősségi.
Átverés, rosszat nem lehet se rá se a manker túlárazott dolgaira mondani. Sok ember bedől, persze, hogy kb 1200 kalória mellett fogyni fogsz, meg éhezni is...😅
8/14 anonim válasza:
*bocsi azért nem lehet rosszat mondani, mert azonnal tiltanak és törölnek
9/14 anonim válasza:
Nonstop éhezés, ahogy olvastam, valami 1200 kalóriás koplalás ez a challenge. Anorexiás betegeken kívül azt senki sem élvezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!