Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kasza Tibi féle Challenge...

Kasza Tibi féle Challenge diétazól miért van az,hogy azonos súlyú emberek ugyan annyi idő alatt teljesen eltérő súlyt adnak le?

Figyelt kérdés

Nekem kicsit furcsa,hogy van aki 4 hónap alatt 20-30 kilókat ad le,más meg 15...pedig ugyan az volt a kezdő tömeg.

Így kicsit olyan mint egy akármilyen más diéta ami ingyenes...ahhoz képest nagyon nagy dobra van verve,hogy milyen szuper.

2022. jún. 15. 12:24
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Azert mert az egy szigoruan restriktiv diéta. Ugy lett kitalalva hogy 150 centis 50 kilos lanyok is fogyjanak vele, ugyanis az 1200 kcal a legpicibb embereket is fogyasztja. Tehat ha valaki 130 kilo es 180 centi az fogyni fog. A bibi ott van hogy neki kb 1800 kcalt kene ennie minimum, a teste, szervei funckionalasahoz, vitaminokhoz stb. Szoval fogy, de egeszsegtelenul. Tul gyors utem miatt nem tud alkalmazkodni a twst, az anyagcsere, a bőr. És hosszutavon mar 2 honap tul nagy kaloriadeifcit is okozhat szervi elegtelensegeket, neurologiai problemakat. Nem most, hanem 1-2 ev mulva. Szoval epp azert veszelyes mert olyan keves hogy mindenki fogy. Ha pedig megnezed az etrendet, eleg egysiku a dolog, tuti nincs meg minden vitamin es asvanyi anyag
2022. jún. 15. 12:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, az lemaradt hogy a 150 kilos lanyok 1 honap alatt egy kilot adnak le, a 130 kilosok meg akár 6ot mert sokkal nagyobb testhez sokkal nagyobb energiabevitel van. Tehát a kövérebbek gyorsabban fogynak mert nsgyobb a deficit. Epp az a lenyeg hogy kulonbozo meretu, genetikaju stb ember ugyanazzal nem ugyanazt éri el
2022. jún. 15. 12:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Marketing. Drága éhezés
2022. jún. 15. 13:16
 4/8 A kérdező kommentje:

Igen,azt értem meg látom is,hogy kevés kalóriát tartalmaz az étrend.Hiányolom a makrók feltüntetésêt is.

Nekem csak az a furcsa,hogy pl 2 nyolcvan akárhány kiló kezdősúlyú nő,ugyan annyi idő alatt,teljesen eltérő felesleget ad le.(benne vagyok a face csoportban,onnan látom)Van aki 10-et van aki a dupláját,pedig az étrend azonos.

És sportot senki sem említ...

Ennyire más lenne az emberi szervezet,

2022. jún. 15. 13:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A szervezet is ennyire más, és nem vagy légy a falon, valószínűleg nem mindenki tartja be maradéktalanul a diétát. Az egyik 1300at fogyasztott, a másik meg 1500at.
2022. jún. 15. 13:23
 6/8 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

"Így kicsit olyan mint egy akármilyen más diéta ami ingyenes"

Pont olyan.

Amúgy igen, az emberi szervezet ennyire különböző.

Mondjuk arra kívácsi lennék, hogy aki 4 hónap alatt 20-30 kilót fogyott, abból mennyi volt a testzsír. Valahogy az ilyen fitneszguruk testösszetételt sosem mérnek, csak testsúlyt.

2022. jún. 15. 16:33
 7/8 anonim válasza:
Szerintem ez az egész lehúzás,kipróbáltam a challenge diétát amit le lehet tölteni a netről,és minden féle csodaszer nélkül fogytam elég látványosan.
2022. jún. 23. 00:57
 8/8 anonim válasza:
Jah hozzátenném,csak a diétát,nem rendeltem meg egyik termékét sem!!
2022. jún. 23. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!