Azert mert az egy szigoruan restriktiv diéta. Ugy lett kitalalva hogy 150 centis 50 kilos lanyok is fogyjanak vele, ugyanis az 1200 kcal a legpicibb embereket is fogyasztja. Tehat ha valaki 130 kilo es 180 centi az fogyni fog. A bibi ott van hogy neki kb 1800 kcalt kene ennie minimum, a teste, szervei funckionalasahoz, vitaminokhoz stb. Szoval fogy, de egeszsegtelenul. Tul gyors utem miatt nem tud alkalmazkodni a twst, az anyagcsere, a bőr. És hosszutavon mar 2 honap tul nagy kaloriadeifcit is okozhat szervi elegtelensegeket, neurologiai problemakat. Nem most, hanem 1-2 ev mulva. Szoval epp azert veszelyes mert olyan keves hogy mindenki fogy. Ha pedig megnezed az etrendet, eleg egysiku a dolog, tuti nincs meg minden vitamin es asvanyi anyag
2022. jún. 15. 12:28
2/8 anonim válasza:
Bocsi, az lemaradt hogy a 150 kilos lanyok 1 honap alatt egy kilot adnak le, a 130 kilosok meg akár 6ot mert sokkal nagyobb testhez sokkal nagyobb energiabevitel van. Tehát a kövérebbek gyorsabban fogynak mert nsgyobb a deficit. Epp az a lenyeg hogy kulonbozo meretu, genetikaju stb ember ugyanazzal nem ugyanazt éri el
2022. jún. 15. 12:30
3/8 anonim válasza:
Marketing. Drága éhezés
2022. jún. 15. 13:16
4/8 A kérdező kommentje:
Igen,azt értem meg látom is,hogy kevés kalóriát tartalmaz az étrend.Hiányolom a makrók feltüntetésêt is.
Nekem csak az a furcsa,hogy pl 2 nyolcvan akárhány kiló kezdősúlyú nő,ugyan annyi idő alatt,teljesen eltérő felesleget ad le.(benne vagyok a face csoportban,onnan látom)Van aki 10-et van aki a dupláját,pedig az étrend azonos.
És sportot senki sem említ...
Ennyire más lenne az emberi szervezet,
2022. jún. 15. 13:17
5/8 anonim válasza:
A szervezet is ennyire más, és nem vagy légy a falon, valószínűleg nem mindenki tartja be maradéktalanul a diétát. Az egyik 1300at fogyasztott, a másik meg 1500at.
2022. jún. 15. 13:23
6/8 Andizsuzsi válasza:
"Így kicsit olyan mint egy akármilyen más diéta ami ingyenes"
Pont olyan.
Amúgy igen, az emberi szervezet ennyire különböző.
Mondjuk arra kívácsi lennék, hogy aki 4 hónap alatt 20-30 kilót fogyott, abból mennyi volt a testzsír. Valahogy az ilyen fitneszguruk testösszetételt sosem mérnek, csak testsúlyt.
2022. jún. 15. 16:33
7/8 anonim válasza:
Szerintem ez az egész lehúzás,kipróbáltam a challenge diétát amit le lehet tölteni a netről,és minden féle csodaszer nélkül fogytam elég látványosan.
2022. jún. 23. 00:57
8/8 anonim válasza:
Jah hozzátenném,csak a diétát,nem rendeltem meg egyik termékét sem!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!