Mit gondoltok a Kasza Tibi - Manker féle Challenge diétáról?
Annyit mondanak csak hogy ETTŐL fogyott le a férfi, de hát fehérjeportól és zsírégető kapszulától nem lehet lefogyni :)
Láttam van egy nagyon alap mintaétrend is. Viszont én akkor se gondolom reálisnak.. Manker olyan termékeket árul amire konkrétan neki nincs is szüksége,nem tudja magán bemutatni.. ( hajvitamin- erős hosszú haj, arcszérumok- hibátlan bőr, fogyókúra -genetikailag vékony)
Nekem így annyira hiteltelen a sztori sajnos.
Nem tudok nyilatkozni hogy milyen a dieta hiszen en nem csinalom, nincs is ra szuksegem. A challange termekcsaladot bar a mankershopon aruljak, Tibi hirdeti hiszen o fogyott vele. Szandekosan alakitottak igy, ok is tudjak hogy Mankertol nem lenne hiteles a hirdetes, mivel o pont hizokuran van.
Tibi keszitett egy oldalt a challange termekcsaladnak. Ott vannak velemenyek azoktol akik ezzel fogynak, sot rengeteg elotte-utana kep talalhato a sajat kis tortenetukkel. Mindenkepp ajanlom a figyelmedbe az oldalt, hatha segit velemenyt alkotni vagy meggyoz.
Szia! Én nem fogytam tőle.
Egy hónapja kezdtem. Pár deka lement azok a napok után, hogy tornáztam. De visszajött az is. Egyszerűen nem fogytam. Nem tudom, miért. A kapszula nem csinál semmit, a drink nem gondolom, hogy étkezést váltana ki, hisz az édes ízétöl éhesebb leszek.
Az étrend tartás minden diéta alapja persze. Az étrendjük semmi újat nem tartalmaz. Ez még oké. A termékük mit csinál? Kevésbé leszel éhes? Ez nem igaz.
Én is átverésnek tartom.
Amit köré épít, hogy családjának nevezi a lelkes rajongókat….., hát nem hiszem el.
Plussz rávesz unatkozó rajongokat, hogy válaszolgassanak a kérdésekre helyette…., azok meg, ha kell, ha nem nyomják a standard mondataikat. De ilyeneket írnak, hogy “én a komplett csomagot ajánlom neked….”
Iszonyat nagy marketing, ha valaki bedől, több száz ezer forintja rámehet. Es a fogyás úgyis azon múlik, hogy maga az ember betart e dolgokat, példaul, hogy este már ne együnk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!