Működik ez a program?
Fogyni szeretnék kb 15kg, és hát láttam ezt a programot, gondoltam talán bevállik. Chloe Ting programát szeretném elkezdeni. Véleményeket láttam róla nagyon jókat írták róla, szemmel látható volt a változás. Egyszer elkezdtem de csak 4 napig csináltam, és ez alatt nem láttam a valtozást (mérlegen sem). Nem volt energiám, időm csinálni, de úgy döntöttem, hogy most végig csinálom. De félek, hogy nem fogok eredmémyt elérni.
Aki használta közületek azt a "challenge-t" müködött? Volt változás?
Belinkelem az oldalt ahol ezt találtam.
Fogyast kajaval tudod elerni, azert mert mozogsz lehet valtozas
De -15kg etkezes a fontos
Alapvetően két hét alatt nem fogsz 15 kg-t fogyni, de ha elkezdesz mozogni (pl. rendeszeresen csinálod a Chloe Ting kihívásokat) és RENDESEN eszel mellé, akkor gyorsan meg fognak indulni a kilók.
Én a 28 napos kihívást csinálom, már az ötödik nap után érzem, hogy jobban bírom az edzéseket.
A 15 kg-t sem két hét alatt szedted fel, így lemenni sem ennyi idő alatt fog.
Szerintem vágj bele, és tarts ki. :)
(Egyébként én is 15 kg-t szeretnék fogyni.)
Én is mindig belefutok ebbe a nem látok változást dologba, és kb 1 hétig csinálom, mert elmegy a kedvem tőle.
Szóval azt tanácsolom, hogy ne járj űgy mint én. Ne csak pár napot/hete adj ennek, hanem minimum 1 hónapot. A testednek, szervezetednek szoknia kell a változást:)
De most szimpatikus lett ez az edzésterv, úgyhogy én is erőt veszek magamom, és elkezdem:)
Én végigcsináltam már a Two Week Shredet, most éppen a 26 napos Hourglass Program kilencedik napján vagyok.
Határozottan működik, kilóban én személy szerint csak kb. fél kilót fogytam, de centikben jobban látszott az eredmény, mindenhonnan lement 2-3-4 centi szinte, laposabb lett a hasam, vékonyabb a derekam, stb.
De ehhez a kajálásra is fontos odafigyelni, ha végigcsinálod, de közben össze-vissza eszel, akkor nem fog működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!