Kasza Tibi diéta Challengeggel mi a helyzet? Jó vagy nem jó?
Már 2023 vége van lassan és utoljára 2021 Ben volt ilyen kérdés.
Beléptem a csoportba szemlelőnek és látom hogy havi 5 kg kat fogynak, fél év alatt 30 kg. Csak siker sztorikat olvasni, semmi negatív hozzászólás nincs. Gondolom azt törlik.
Az étrend szinte csak csirke, és sztem a fő eleme ezek a különböző ízű fehérje porok amiket meg lehet csinálni palacsintanak, muffinnak, pudingnak.
És talán ezért sikeres mert ezekkel ki lehet váltani egy bácsit például? Ezek nem hizlalnak?
Meg rengeteg vizet kell inni pedig nemrég hallottam olyat is hogy annyit kell inni amennyi jól esik
Első válaszoló: ezeket már láttam de ezek is régiek.
Mostmár két éve megy ez az őrület gondoltam azóta több vélemény van ezzel kapcsolatban.
Olyanok válaszát is nagyon vàrnàm akik nem bírták hosszú távon csinálni ezt a diétát
Tibinek nagyon bejött $_$
Álmokat kell árulni, ennyi $_$
Hát engem csak az b.asz fel, hogy idiótaságokat mond, pl hogy más fehérjeporral nem lehet helyettesíteni az övét, meg ez hogy napi 5x kell enni meg mennyi vizet inni és csak az ő kajái jók a fogyásra... Amúgy vettem a poraiból és a csirkepaprikást kiköptem, az édesek jók. Tudom hogy más márkától olcsóbb de igazából nekem bejöttek. Jó volt a dobozos kiszerelés. Már nem az van. A pisztáciás cuccai verik az összes fehérjeport nálam :D
Igen sokat fogynak de a kcal deficit miatt, 1200at esznek a nők, én is ennyit eszem kb és fogyok de olyan kajából amit én szeretnék. Kipróbálhatod az étrendet mert tényleg hatásos, de ha javasolhatom inkább más fehérjeport használj ami olcsóbb és a kapszulákat ne vedd meg, az csak abban segít, hogy eltelít ha ráiszol egy csomó vizet, de akkor már inkább igyál üres zöld teát.
Ez a szekta dolog meg kva gáz, mintha a hívei elfelejtettek volna gondolkodni...
Az étrendjének a kulcsa a rohadt alacsony kalóriabevitel, ami egyébként a túlnyomó többségnek nem jó. Szóval tök mindegy, mit ennél, a mennyiség miatt fogysz.
Egyébként az is érdekes, amit Pottyondy Edina mondott róla, hogy a fogyás utáni képeken sose félmeztelen, csak az az előttieken.
De hogy bírják ki az emberek hogy nem éhesek ezt se értem.
Mondjuk néha a posztokban el elszóljàk magukat hogy elengedték magukat és visszajött pár kg de hogy már tudjàk mit kell tenni.
Érdekes nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!