Ez normális dolog? :' (
Hát ma példáunl ezt ettem:
Reggeli:ZSEMle retekkel és benne gépsonka
Ebéd:(ezt ma 4 órakor ettem mert kivételesen akkor értem haza) Rakott savanyú káposzta 1 db teljes kiörlésű kenyérrel.(a savanyúkáposzának csak feleadagját ettem meg)
Vacsorára:1 kefír és kettő teljes kiörlésű kenyér.
Általában jobban sikerülnek a napok.Mindig megvan a napi ötszöri étkezés gyümölcsöt is eszem megnap például az uzsonnám alma volt répával lereszelve
msot komolyan...hagyd a kenyeret a francba...egyél helyette konzervhalat, meg csirkemellett...
tényleg azt hiszed hogy egy hét alatt látszik valami????????????????????
minimum 4 hetet fogyózzál aztán ha lement valami akkor könyveld el sikernek!...
1 hét alatt ne várj csodát.
Reggeli és ebéd között is egyél gyümölcsöket. Uzsonnára pedig valamilyen fehérjét pl. kefír, natúr joghurt, csirke, túró. Ja és a vacsora lefekvés előtt 2-3 órával történjen, mert akkor is koplal a szervezeted, ha 5kor vacsizol és éjfélkor fekszel le. A kenyeret csökkenthetnéd. Én a helyedben csirkét, tojást vagy halat ennék vacsira, salátával vagy fehérjeturmixot. A reggeli zsemlét is cseréld le zabpehelyre tejjel vagy teljes kiőrlésű kenyérre.
Igyál sokat, napi 2-3 litert. Napi 2szer megihatsz egy csésze zöld teát (nem a Liptonos hideg teára gondolok), ez is kicsit pörgeti az anyagcserét.
Ja és a kalóriákat ne számold ilyen mániákusan. Arra figyelj, hogy elsősorban délelőtt egyél szénhidrátot (pl. kenyeret, gyümölcsöt), délután, estefele pedig fehérjét. Húsokat, halat, tejterméket, zöldség is mehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!