Ez normális dolog? Többi lent
Figyelt kérdés
életmódot "változtattam"(nem eszek semmi olyan ételt ami zsíros,édes,káros..) de tegnap mamámék voltam és húslevest ettem ami zsíros volt...és amikor megettem egy tányér leveset,hányingerem lett tőle..(mondom még egyszer nem eszek zsíros kajákat!)csak a szervezetem elszokott tőle ezért lett hányingerem?? ez normális dolog?2011. aug. 30. 11:13
1/5 anonim válasza:
Igen, minden szokás kérdése :)
Én is voltam már vendégségben ahol tocsogott a zsírban a tészta.
Mi nem így eszünk, nem vagyunk hozzá szokva, 2 napig fájt az egész családnak a gyomra.
A vendéglátóknak meg semmi bajuk nem volt..
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ:)
2011. aug. 30. 11:27
3/5 anonim válasza:
ha már húslevest sem eszel mert zsíros, akkor mégis mit eszel? nyers zöldséget meg csirkemellet?
4/5 anonim válasza:
Persze, elszoktál tőle. Nálunk lecsó volt tarhonyával, de úgy ég a gyomrom, mint állat. Egyszerűen zsíros volt. :(
De úgy szeretem. Mondjuk lehet, krumplival kellett vna enni tarhonya helyett... az van.
5/5 anonim válasza:
Mi nem így voltunk szoktatva de igen valószínűleg az a baj de én nagyon kicsi koromtól nem bírom elviselni az ilyen kajákat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!