Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem tudok enni. Pszichés...

Nem tudok enni. Pszichés dolog lehet, vagy mi van most velem?

Figyelt kérdés

Már lassan 1 éve életmódot váltottam, egészségesebb ételek, na meg az adagokat is csökkenteni kellett (120 kilóra híztam régen)

Az utóbbi 1 hétben már jól lakok 2-3 falat kajával is, és semmit sem kívánok. Miután eszek, nagyon kellemetlen érzés lesz a gyomromban, legszívesebben nem is ennék semmit. Szóval megeszem azt a pár falatot, mert ha többet eszek, hányingerem van utána 3-4 órán át :(

Mai kajám:

Fél virslis croissant (szombatonként eszek heti 1x péksütit)

50 gramm rántott csirkemell + saláta

A mai nap folyamán még szerintem eszek 2-300 g szőlőt... (gyümölcsből tudok sokat enni, azt legalább kívánom)

2011. szept. 3. 16:06
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
És ennek ellenére éhes sem vagyok :S Meg már lassan félek enni..
2011. szept. 3. 16:07
 2/17 anonim ***** válasza:
Az az új életmód, hogy koplalsz? Még ha egészséges diétát végeznél, akkor is időnként pihenőt kell tartani, amikor ha nem is kezdesz falni, de egy időre megállítod a fogyást.
2011. szept. 3. 16:10
 3/17 A kérdező kommentje:

Hol írtam én, hogy ez az új életmód? NEM akarok koplalni!

Na ezek után olvasd már el még 1x amit írtam...

2011. szept. 3. 16:15
 4/17 anonim ***** válasza:
mennyire kellett csökkenteni az adagokat? lehet összeszűkült a gyomrod. ami nem tragédia. majd kitágul. csak picit erőltetin kell. (már ha tényleg ez a baj)
2011. szept. 3. 16:24
 5/17 anonim ***** válasza:
Ha még csak egy hete van az em gond,nekem is vannak iyen periódusaim mikor nem kívánom az ételt,viszont vannak olyanok is hogy nem nem bírok leállni az evéssel mert annyira éhes és kívánós vagyok. Ha egy hónaptól tovább megy ez és nem eszel legaláb 1000-1200kcalt az már gond lehet. Most hány kg vagy?
2011. szept. 3. 16:27
 6/17 A kérdező kommentje:

Leírom, egy adagom az életmódváltás alatt

Húsból 200 gramm

Tészta 50 gramm

Köretek 30 gramm (amúgy utálom is őket)

Egytálétel 250 gramm

Ez szerintem nem kevés. Eddig 1500 kcal-t ettem

2011. szept. 3. 16:27
 7/17 A kérdező kommentje:
100 kg vagyok
2011. szept. 3. 16:28
 8/17 anonim ***** válasza:

Elolvastam még egyszer:

"Fél virslis croissant (szombatonként eszek heti 1x péksütit)

50 gramm rántott csirkemell + saláta

A mai nap folyamán még szerintem eszek 2-300 g szőlőt... (gyümölcsből tudok sokat enni, azt legalább kívánom)"

Ez lehet kb. 400 kcal. Ez bizony koplalás a javából.

2011. szept. 3. 16:41
 9/17 A kérdező kommentje:

"

Az utóbbi 1 hétben már jól lakok 2-3 falat kajával is, és semmit sem kívánok. Miután eszek, nagyon kellemetlen érzés lesz a gyomromban, legszívesebben nem is ennék semmit. Szóval megeszem azt a pár falatot, mert ha többet eszek, hányingerem van utána 3-4 órán át :("

Ezek után olvasd már el a kérdést is, ne csak a kajára figyelj.

2011. szept. 3. 16:43
 10/17 A kérdező kommentje:

Az meg nem válasz a kérdésemre, hogy "koplalás a javából".

Értelmezd már, hogy NEM TUDOK ENNI.

2011. szept. 3. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!