Nem tudok enni. Pszichés dolog lehet, vagy mi van most velem?
Már lassan 1 éve életmódot váltottam, egészségesebb ételek, na meg az adagokat is csökkenteni kellett (120 kilóra híztam régen)
Az utóbbi 1 hétben már jól lakok 2-3 falat kajával is, és semmit sem kívánok. Miután eszek, nagyon kellemetlen érzés lesz a gyomromban, legszívesebben nem is ennék semmit. Szóval megeszem azt a pár falatot, mert ha többet eszek, hányingerem van utána 3-4 órán át :(
Mai kajám:
Fél virslis croissant (szombatonként eszek heti 1x péksütit)
50 gramm rántott csirkemell + saláta
A mai nap folyamán még szerintem eszek 2-300 g szőlőt... (gyümölcsből tudok sokat enni, azt legalább kívánom)
Hol írtam én, hogy ez az új életmód? NEM akarok koplalni!
Na ezek után olvasd már el még 1x amit írtam...
Leírom, egy adagom az életmódváltás alatt
Húsból 200 gramm
Tészta 50 gramm
Köretek 30 gramm (amúgy utálom is őket)
Egytálétel 250 gramm
Ez szerintem nem kevés. Eddig 1500 kcal-t ettem
Elolvastam még egyszer:
"Fél virslis croissant (szombatonként eszek heti 1x péksütit)
50 gramm rántott csirkemell + saláta
A mai nap folyamán még szerintem eszek 2-300 g szőlőt... (gyümölcsből tudok sokat enni, azt legalább kívánom)"
Ez lehet kb. 400 kcal. Ez bizony koplalás a javából.
"
Az utóbbi 1 hétben már jól lakok 2-3 falat kajával is, és semmit sem kívánok. Miután eszek, nagyon kellemetlen érzés lesz a gyomromban, legszívesebben nem is ennék semmit. Szóval megeszem azt a pár falatot, mert ha többet eszek, hányingerem van utána 3-4 órán át :("
Ezek után olvasd már el a kérdést is, ne csak a kajára figyelj.
Az meg nem válasz a kérdésemre, hogy "koplalás a javából".
Értelmezd már, hogy NEM TUDOK ENNI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!