Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem tudok enni. Pszichés...

Nem tudok enni. Pszichés dolog lehet, vagy mi van most velem?

Figyelt kérdés

Már lassan 1 éve életmódot váltottam, egészségesebb ételek, na meg az adagokat is csökkenteni kellett (120 kilóra híztam régen)

Az utóbbi 1 hétben már jól lakok 2-3 falat kajával is, és semmit sem kívánok. Miután eszek, nagyon kellemetlen érzés lesz a gyomromban, legszívesebben nem is ennék semmit. Szóval megeszem azt a pár falatot, mert ha többet eszek, hányingerem van utána 3-4 órán át :(

Mai kajám:

Fél virslis croissant (szombatonként eszek heti 1x péksütit)

50 gramm rántott csirkemell + saláta

A mai nap folyamán még szerintem eszek 2-300 g szőlőt... (gyümölcsből tudok sokat enni, azt legalább kívánom)

2011. szept. 3. 16:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A fenti adagod durva becslés szerint úgy 1000 kcal lehet. Az is rettentő kevés egy 100 kg-os férfinak. Lehet, hogy nem akarsz koplalni, de azt csinálod.
2011. szept. 3. 16:44
 12/17 anonim ***** válasza:
Hidd el, hogy tudok olvasni. 1 éve fogyózol, ráadásul meglehetősen szerencsétlen módon. Szerintem ezért vannak gondjaid. Fordulj orvoshoz.
2011. szept. 3. 16:46
 13/17 A kérdező kommentje:

Jó, akkor leírom egy napi kajámat, ez ment tavaly novembertől májusig.

70 g kenyér + 100 g cs.mellsonka + saláta

50 g kenyér + kb 50 g cs.mellsonka + sali

Ebéd kb 600 kcal, főleg cs.mell

Uzsi gyümölcs

Vacsi 250 g túró + gyümölcs

Mondom, hogy 1500 minimum volt naponta.

És nem tudom, hol írtam, hogy férfi vagyok.. Főleg, hogy nő vagyok

2011. szept. 3. 16:47
 14/17 A kérdező kommentje:
Mond már el, hogy mi ebben a szerencsétlen mód...
2011. szept. 3. 16:47
 15/17 A kérdező kommentje:
Marha szerencsétlen mód lehet, ha dietetikus állította össze, ráadásul személyi edzőhöz is jártam... -.-
2011. szept. 3. 16:49
 16/17 anonim ***** válasza:

Az alapanyagcsere egy 120 kg-os NŐ esetében kb. 1900-2000 kcal. Azaz ennyit használ a szervezeted, ha bambán fekszel egész nap. Tehát még az 1500 napi kcal is megkérdőjelezhető, és továbbra is azt mondom, hogy nem szabad egy éven át sem fogyózni, sem edzeni folyamatosan. De hát ha a dietetikus és a személyi edző azt mondta...

Most már mindegy. Keress egy orvost, aki megoldja a jelenlegi problémádat, és sok sikert kívánok a további fogyáshoz, edzéshez!

2011. szept. 3. 17:33
 17/17 anonim ***** válasza:

Te enni nem tudsz, én meg már két napja kihányom, amit megeszek. Sok az édes, és egyszerűen kijön. :(

Próbálj akkor sok gyümölcsöt enni, és gazdagítsd mézzel, dióval, amiben sok a kalória. :) Holnap én meg gyümölcs-joghurt napot tartok, mert most elegem van a sütiből-kenyérből. :(

2011. szept. 3. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!