Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Rosszul vagyok, ha meglátok...

Rosszul vagyok, ha meglátok egy repülőt! Ez pszichés dolog? Mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés
Ha pl. meglátok az égen egy repülőt, ami épp fel- vagy leszáll, egyből kiráz a hideg, elsápadok, és rosszul érzem magam..
2009. nov. 30. 15:26
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül, de láttam egy filmet, amiben egy nő félt a repüléstől és visszamenőleg kiderült, hogy egy gyerekkorában történt repülőgépes játékkal kapcsolatos összefüggés és amiatt félt a repüléstől szóval nem magától a fel/le szállástól, de a tied is hasonló meg ez csak egy példa bárki bármitől félhet egy gyerekkori vagy bármilyen kori trauma miatt. De lehet, hogy valamilyen egyensúly érzékbeli probléma miatt van, ami az agyban vagy nyaktájon történik, de ebbe nem megyek inkább bele, mert nem tudom pontosan, de valami egyensúly, meg nyak agy körüli pont miatt.
2009. nov. 30. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!