Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Normális dolog az hogy a...

Normális dolog az hogy a párom olyan brutális diétába kezdett hogy még a főzelékeket sem eszi meg a lisztes rántás miatt?

Figyelt kérdés
Igaz, leadott már már 5 kg-ot egy hónap alatt, de csak így lehet fogyni, hogy semmi szénhidrát semmi fehér liszt?
2010. szept. 20. 16:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
41%
Jól csinálja,ha fogyni akar akkor bizony ez így valahogy megy csak.
2010. szept. 20. 16:54
 2/13 anonim ***** válasza:
83%
Ha mellette azért eszik normálisan, akkor oké. De szénhidrátra is szüksége van a szervezetnek, mert alaptápanyag az is.
2010. szept. 20. 16:56
 3/13 anonim ***** válasza:
50%

A párod nagyon buta!!!Ha ezt sokáig folytatja tönkre megy a szervezete!Ha pedig abba hagyja nem 5 kg-ot fog visszaszedni,hanem 15-öt!A szénhidrátra szüksége van a szervezetnek!Abból nyeri az energiát úgy,hogy cukrot alakít belőle (persze nem kristály vagy porcukrot)a fehér liszt is kell!Ezek nélkül nem élet az élet!!!!

Ne egyen SOK cukrot (csoki,édesség stb.) és sok zsírt (minden nap hamburger és egyéb szaftos dolgok) sok sót,mert vissza tartja a vizet!A lényeg MINDENT DE KEVESET!!!!Nem kell ennyire átesni a ló túloldalára,mert többet árt vele a párod,mint használ!Beszélj vele és győzd meg ,hogy olvasson sok diétával kapcsolatos fórumot és könyvet meg étrendeket!De ne Cindy Crafford Kiskegyedes diétáját!

2010. szept. 20. 16:58
 4/13 anonim ***** válasza:
48%

ja persze jol csinalja.. majd egyszer csak osszeesik mert vmi betegseget elkap vmit mert hianyzik valami az etrendjebol...

nem azon kell valtoztatni hogy mit viszel be, hanem hogy mibol mennyit, es hogy mennyit mozogsz hozza

szenhidrat nelkul nemtom mi baja lehet, ezt egy orvos jobban megmondhatja... vese, maj, satobbi.. nem biztos hogy ezeknek a szervekneek jot tesznek a drasztikus dietak...

szenhidrata/cukorra is szuksege van a szervezetnek... esetleg ha csinal vmi megeroltetot nem lesz a szervezetenek ideje hogy energia (cukor) forrast talaljon azt majd jol osszeesik...

2010. szept. 20. 16:59
 5/13 anonim ***** válasza:
48%
Én ma reggel szalonnát ettem kenyérrel, eddig 10kilót fogytam.
2010. szept. 20. 17:04
 6/13 anonim ***** válasza:
74%
Az, hogy egyáltalán nem eszik fehér lisztet, nem probléma... Sőt, diétában egyáltalán nem kellene fehér lisztes dolgokat enni! Valamennyi szénhidrátra azért szüksége van a szervezetnek, a kérdés az, hogy ő ezt miből viszi be? Zabpelyhet, rizst, babot/lencsét, esetleg teljes kiőrlésű pékárut szokott-e enni? Egyébként még az sem probléma, ha valaki nagyon minimális szénhidrátot eszik, de ilyenkor meg szokták emelni a telítetlen zsírbevitelt! (lenmagolaj, olívaolaj, halolaj)
2010. szept. 20. 20:34
 7/13 A kérdező kommentje:
Szoktam enni zabpelyhet, puff.búza szeletet, kevés gyümölcsöt, és telj.kiörlésű kenyeret, és norbi update 1-es csokikat.
2010. szept. 20. 21:41
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
A barátom sportoló,amikor szálkásít reggelihez eszik csak szénhidrátot,meg edzés után.2 hónapig szokta ezt,de a főzeléket normál időszakban is csak ritkán eszi meg.
2010. szept. 20. 21:47
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

azért lebuktál ám

-a kérdésben a " párom " vagy

-a kommentedben meg már Te

:)))

2010. szept. 21. 08:26
 10/13 anonim ***** válasza:
Sztem normális, ha én is belekezdek egy fogyókúrába, akkor én is nagyon elszánt vagyok :)
2010. szept. 21. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!