Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Féltestvérem, aki nem velünk...

Féltestvérem, aki nem velünk lakik,8 éves létére 140 cm és 80 kiló. Tudom brutális, de nem tudok mit tenni, annyira sajnálom szegényt. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Anyja - nevelőapja ugyanolyan testes mint a tesóm. Reggelente tepsiszámra eszi a sütiket, párosával a csokikat, amikor szomjas szörpöt meg kólát iszik, még sosem láttam vizet inni. Voltam már náluk egy- két napra, de mamám úgy teletöm fél óra alatt, hogy kitart vagy 3 napig, nem viccelek. Nagyon durva. A gyerek anyja tagadja hogy kövér lenne. Tudom, hogy nem tudok rajta változtatni vagy befolyásolni ezt, de mégis mi ilyenkor a teendő? 16/L
2011. ápr. 25. 18:49
 1/3 anonim ***** válasza:
elég kicsi a gyerek, de beszélj a gyerekkel is, és a szüleivel is, hogy hogyha így folytatják a gyereke olyan kövér lesz, hogy iszonyat nehéz lesz lefogynia, és rengeteg betegsége lesz.
2011. ápr. 25. 18:56
 2/3 anonim ***** válasza:
szegény gyerek, mindenképpen probálj meg velük beszélni, mert igy elrontják a gyaereknek az egész életét, ha nem megy mutas nekik képet egy rendes 8 éves gyerekröl és egyet a féltesodról, hogy lásák milyenek a viszonyok
2011. ápr. 25. 19:21
 3/3 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 25. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!