Tényleg ez az ideális?
165 cm és kb 57 kg voltam, mostanság felmentem 59-60 közé is néha. Itt olyanokat olvastam hogy "a 60 kiló ilyen magassaghoz meg rendben van ha sok rajtad az izom stb"
Nos rajtam nem mondanám hogy sok az izom de nem is vagyok plöttyedt, mindig is sportoltam "alap" szintén. Azért kezdtem el itt olvasgatni mert megijedtem hogy úgymond észrevétlenül feljott rám kb 2 kg (amire mostmar odafigyelek és folyamatban van hogy leadjam) de megdöbbentem hogy meg elvileg 57 kg val is épphogy oké lennék mások szerint? Ez kicsit rosszul érint, ha 55 kg lennék már okésabb lenne?
Ez nagyon egyéni. Én mindig is sportoltam, 2 éve edzőterembe járok.
Én 165 cm vagyok, 65 kg.
Edzőm ugyanolyan magas mint én és 63 kg.
Szerintem az ideálisnál jobban nézünk ki.
“ 57 kg val is épphogy oké lennék mások szerint? Ez kicsit rosszul érint, ha 55 kg lennék már okésabb lenne?”
Szerintem meg ne érintsen rosszul, hogy ismeretlen emberek látatlanban mit gondolnak a súlyodról.
1. Adott magassághoz ugyanaz a kg teljesen máshogy nézhet ki.
2. Adott kinézettel valaki jól érzi magát, valaki nem.
3. Adott kinézettel valaki vonzónak talál, valaki nem.
4. Ugyanazzal a súllyal valaki egészséges, valaki nem.
5. A súlyod napon belül is változik, anélkül, hogy zsírszövetet építenék, vagy lebontanál. 2 kg az kb statisztikai hibahatár kategória.
Nyilván, ha túlsúlyos valaki, vagy kórosan sovány, vagy egészségtelen életmóddal tartja fenn a vékony alakját, az gond. De a te esetedben biztos, hogy az egészséges határon belül van a. súlyod. Ha te, személy szerint elégedetlen vagy és szeretnél formálódni, rajta, de ha elégedett vagy, akkor ne izgasd magad azon h pl én mit gondolok rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!