Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mitől lehet, hogy nem hízom?

Mitől lehet, hogy nem hízom?

Figyelt kérdés
Szóval... 14 éves vagyok, 170 centi körül stabil 61 kiloval. Oké, néha 60 és 62, de ezen kívül nem változik. Az osztálytársaim nagy része panaszkodik, hogy most mennyit szedett fel, mit nem kéne ennie meg ilyesmik. Meg nekem adják a csokijukat (bár ha fogyni akarnak nem tudom mindek vették meg :D). Én meg alig mozgok, nem sportolok (van egy kis szív&tüdő problémám, ezért nem tudok) és egy csomó sütit, csokit meg édességet eszem (azért jelzem, hogy persze normális kajákat is eszem). De sose hízom meg. Ez mitől lehet? Nem zavar, örülök neki meg annak, hogy jó az alakom, csak ez nekem egy kicsit furi.
2009. jan. 8. 19:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az osztálytársaid nagyrésze idióta, neked neg ilyen a genetikád. Én is ilyen voltam ennyi idősen, de most sem vagyok hízékony. Azért a sport nem ártana, mert jót tesz az egészségnek.
2009. jan. 8. 19:53
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
ha az alkatod is vékony, akkor genetika és azon nem tudsz változtatni... sajnos én is így vagyok ezzel... :S
2009. jan. 8. 20:10
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen "fajta" vagy, inkabb a hizekony fajtat szoktak emlegetni, de arra az emberek legtobbszor csak legyintenek, mert aki duci, azt elkonyvelik, hogy biztos mindig tomi magat. Pedig tenyleg sok mindenkinek meg a gondolata a kajanak is hizlal. Valaki pedig szerencsesnek mondhatja magat, mint te. Orulj neki!
2009. jan. 8. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!