Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van, aki holnaptól kezd...

Van, aki holnaptól kezd életmódot váltani?

Figyelt kérdés

Január 2-től.

Ma még sok a maradék.

Mik a terveitek?

jan. 1. 17:06
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
64%

"Ma még sok a maradék"

És azt feltétlenül meg kell zabálni egy nap alatt? Kötelező százezer kalóriányi ételt elkészíteni és megkajálni?

jan. 1. 17:12
 2/19 anonim válasza:
70%
Én hivatalosan holnap kezdem. De mar ma voltam futni és most itthon próbálom osszeszedni az erőm egy kis edzéshez
jan. 1. 17:24
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Én már másfél hete rajta vagyok az ügyön.

Kalóriabázis és futás nagyjából a terv.

jan. 1. 17:25
 4/19 A kérdező kommentje:
2, 3: mekkora súlyfelesleggel futtok?
jan. 1. 17:30
 5/19 anonim válasza:
22%
2es vagyok, én kB 20 kilóval, de mindig is futottam ha fogyás volt a cél, és alapozással kezdtem, sok séta, kevés kocogás és aztán egyre több :)
jan. 1. 17:33
 6/19 anonim ***** válasza:
70%
Hát.. ha őszinte akarok lenni, akkor legalább 25. (3)
jan. 1. 17:33
 7/19 A kérdező kommentje:
Szintén minusz 20-25 lenne a minimum, de én már -10-nek is örülnék, de azt jó lenne tavaszig, 2 max. 3 hónap alatt.
jan. 1. 17:36
 8/19 anonim válasza:
Nálam is 3 hónap a terv :)
jan. 1. 17:41
 9/19 anonim ***** válasza:
35%

Tök mindegy, semmi nem lesz belőle nálad, nyugi. 😁

-10 kilót pedig nem egészséges 2 hónap alatt leadni - vagy úgy fog lógni a bőröd, mint a franc.

jan. 1. 17:51
 10/19 anonim ***** válasza:
50%

Én már benne vagyok, de januártól én is rákapcsolok. Tervem:

-kaloriaszamolás, kalóriadeficit (szintentartási kalória mínusz 500 kalória minden nap),

- célom a fehérjebevitelem emelése természetes forrásokból (tehát minél kevesebb fehérjepor) és a folyekony kalóriák elhagyása (esetemben ez

leginkább az alkoholt jelenti)

-minden nap mozgás: legyen meg a 10.000. lépés/nap, heti 3 spinning (50 perc) és minden nap saját testsúlyos edzés (sérülés miatt korlátozottak a lehetőségeim, így ez maximum 20 perc/nap)

Ha tudom ezt tartani, 2-2,5 hónap alatt le tudok adni 5 kilót, ami kb tökéletes lenne (65 kg, tavaly januárban 85-ről indultam)

jan. 1. 18:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!