Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A 14 éves húgom súlya szerinte...

A 14 éves húgom súlya szerintetek?

Figyelt kérdés

A szüleink azt mondják, hadd maradjon gyerek, es kicsit sem foglalkoznak a problemaval, de ő folyton mondja nekem hogy ő mennyire meghizott.

Adatai;

2022 tél; 160 cm 50 kg

2023 tél; 164 cm 57 kg

2024 tél(most); 170 cm 60 kg

Nagyon úgy hangzik mintha én lennék a 14 éves, de én mondom neked, a(z aggódó) nővére vagyok.

Nem értek ezekhez a dolgokhoz, most tényleg baj van a súlyával, vagy sürgessem a szüleimnél a segítséget (pszichológus pl)?

A gyerek egyébként heti 6 órában sportol, így erős, masszív combjai vannak.

dec. 25. 10:23
1 2 3
 21/23 anonim válasza:

nem mindegy hogy valkis izom vagy zsír van a súly kb csak egy szám mert az izom 2x annyi súly és fele hely mint a zsír szóval vszleg egy vékony/normál kinézetű izmos testalkat

én 87kg vagyok 172cmel viszont kinézetre mindig is kb 70 voltam mert inkább izmos tipus vagyok szóval semmi gond a tesóddal

dec. 27. 19:01
 22/23 anonim válasza:
Teljesen jó a súlya.
dec. 29. 16:19
 23/23 anonim válasza:
Szerintem nagyon is egészséges a súlya, ezt próbáld meg elmagyarázni neki!Ja, és szerintem ha beírod az adatait, és megmutatod neki a BMI-jét, kicsit talán megnyugszik. Én 172 centi vagyok, 54 kiló. Emlékszem, kamasz koromban én is nagyon kövérnek gondoltam magamat, bár a BMI-m alacsony volt. Aztán rájöttem, hogy amúgy nem vagyok elhízott, ahogy a húgod sem az, egyáltalán nem!
dec. 29. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!