A húgom 14 éves és 109kg, sürgősen fogynia kéne, mert nagyon rossz eredményeket kapott a kórházban. Segítene valaki összeállítani egy diétát neki?
Figyelt kérdés
2010. márc. 31. 14:24
1/12 anonim válasza:
ŰŰŰŰ BÁzmeg...
109 19 évesen??
BÖLLÉRKÉS!! ez már vágósúly!
Jó sok szalonna lesz belőle!
2/12 anonim válasza:
Szerintem ilyen súlyos elhízásánál jobb, ha dietetikus állít neki össze személyre szabott diétát a vérképe, hormonális állapota stb. figyelembe vételével.
3/12 anonim válasza:
Igen,mindenféleképpen orvossal kell konzultálni.
Magától ne kezdjen hozzá.
Nincs hormon problémája?
4/12 anonim válasza:
Ne kisérletezzetek semmiféle diétával, mert rosszul sülhet el. Mindenképpen forduljatok szakemberhez. Az ő állapota fokozottan veszélyes!
5/12 anonim válasza:
Furcsa hogy a kórházban nem irányították el a dietetikushoz.Mikor én ott voltam , mindenkivel beszélgetett a dietetikus a cukrostól a hasnyálmirigy gyulladásosig( utóbbi voltam én). Külön étrendet kaptunk és felvilágosítást.
6/12 anonim válasza:
Dietetikus! Ő úgy fogja összeállítani az étrendjét, hogy ne éhezzen, de fogyjon is. Mellette jó lenne, ha mozogna valamit.
24/L
7/12 anonim válasza:
Nem nekünk kéne itt meg mondani,hanem vmi dokinak!
8/12 anonim válasza:
Szálkásító étrendet javasolnék neki. Googlében találsz róla több infót!
Sovány húsok + sok zöldség, Kerülendő a zsír és a sok szénhidrát!
9/12 anonim válasza:
Hogy hagytátok hogy eddig jusson? Azért ez a család felelősége is.
10/12 anonim válasza:
ŰŰŰŰŰŰŰJJJJ hogy lehetett ezt hagyni???:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!