Csak szerintem nem normális,hogy a 14 éves hugom azt mondja hogy ő szerencsétlen?
Nagyon sokan, főleg a fiatalok között, azt hiszik, hogy az a normális amit a közösségi médiában látnak és mivel nem olyan jó az életük, mint a luxusban élő emberkéknek akiket követnek, ezért azt hiszik, hogy sz*r az életük.
Kellő törődésre és nevelésre lenne szükség, meg elbeszélgetni a valóságról, életről, meg hasonló dolgokról és akkor nem érezné így magát.
Az iskolákban már addigra összeál egy rangsor a közössègben. Ès aki nem tartozik az èlbolyba ,az úgy èrzi a vesztes oldalon van.
"Sajnos már a közoktatásba beskatujázzák a gyerekek egymást ès magukat. Elavult rendszer. Èn is voltam így fiatal
En is hasonló helyzetben voltam. Úgy éreztem az en életem a legszarabb, mert nem igazán voltak barátaim és kiközösítettek. Viszont mivel a jegyeim jók voltak ezért kitűntem a többiek közül és ez jó érzés volt, hiszen rám büszkék lehettek. Nagyon maganyosnak éreztem magam, de most úgy gondolom hogy talán jobb is volt úgy ahogy. A lényeg az hogy kinottem azt a korszakot és már másként tekintek vissza rá.
Normális hiszen valamilyen módon mindenki átesik ezen a szakaszon, csak van akinek hosszabb ideig tart mint másoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!