Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szoval olyan kérdéssel fordulo...

Szoval olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy vajon miért lehetek ennyire szerencsétlen?

Figyelt kérdés
Nagyon régóta nincsenek barátaim. Nem számíthatok senkire pedig néha olyan jó lenne a gondjaimat megbeszélni valakivel. Én próbálkozok de valahogy esélytelen, nem kiváncsiak rám. Van 1 úgynevezett "barátnőm" akivel suliba járok csak én úgy gondolom hogy nagyon jól el vagyunk de valahogy mindig azt hallom vissza hogy unalmas vagyok meg próbálja elmondani is. Nem tudom mi lehet velem a baj. Ónbizalmam nincs és soha nem is volt. Sokan mondják hogy nem vagyok olyan borzalmas. Pedig én nap mint nap a tükörbe egy ocsmányságot látok. Sajnos picit kövér vagyok ami ellen tenni fogok. A szüleimmel nem túl jó a kapcsolatom folyton veszekszünk. És a napjaim már olyan unalmasak hogy már nincs is értelme léteznem se. Szóval valami tánács?
2021. máj. 24. 20:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Először is, ha unalmasak a napjaid, próbáld meg feltölteni őket! Vannak hobbijaid? Van, amit szívesen csinálsz? Ezen az úton elindulhatsz, ha beleszervezed őket a napjaidba, sőt, ha keresel olyan csoportokat vagy közösségeket, ahol ugyanazt szeretik, mint te, ott már tudsz ismerkedni is. Sokkal könnyebb, ha már adott egy közös pont.

Az önbizalmon már az is rengeteget tud dobni, ha edzel, fogysz és dolgozol a céljaidért, és ezzel tisztában is vagy. Ha mások mondják, hogy nem vagy olyan borzalmas, valószínűleg úgy is gondolják. Néha más, amit a tükörben látsz és amit mások látnak, és ez kapcsolódik az önbizalomhoz is.

Lehet félreértem, amit mondasz a barátnődről. Megmondja, hogy unalmas vagy, vagy csak te gondolod, hogy ő azt gondolja?

2021. máj. 24. 21:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Én gondolom úgy hogy ő azt gondolja mert folyamatosan leráz .ha úgy van hogy megtervezzük hogy pl. Holnap elmegyunk valahova akkor aznap biztos hogy kitalál valamit. Hogy ő sose ér rá én azt el nem hiszem.
2021. máj. 24. 21:11
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az a legjobb, ha rákérdezel. Egyrészt rossz a bizonytalanság, csak feszültebbé teszi a helyzetet, és ha tényleg az van, hogy már nem szeretne veled barátkozni, azt nyíltan ki tudja mondani. El van intézve a dolog.

De fontos, hogy ez nem azt jelenti, hogy akkor örökre egyedül maradsz. Mindig van, ahol barátkozhatsz és akivel barátkozhatsz. Ahogy előbb írtam, a hobbikon vagy érdeklődési körökön keresztül is tudsz új embereket megismerni.

Ha pedig rákérdezel és azt mondja, szó sincs erről, akkor hidd el, hogy tényleg kedvel téged - mert ez is lehetséges.

2021. máj. 24. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!