A húgom 14 éves és azt mondja már öreg vagyok,mert mindjárt 30 vagyok,igaza van?26/F
Figyelt kérdés
2021. aug. 1. 19:03
1/29 anonim válasza:
Az ő szemszögből igen. Egy felnőtt szemszögéből viszont nincs.
2/29 anonim válasza:
Az ő szemében valóban öreg vagy.
Én alsótagozatban a gimiseket is öregnek láttam :)
3/29 anonim válasza:
Ez mutatja hogy minden relatív egy 14 éves öregnek tart még egy 80 éves fiatalnak. Sztem fiatal vagy amúgy
4/29 anonim válasza:
Neki sem kéne hogy öreg legyél, és igaz idősebb vagyok a húgodnál, de nem tartok öregnek egy 30-35 éves embert sem. Középkorúnak hívják ezt.
5/29 anonim válasza:
egy 14 éves nem tart öregnek egy 30-ast sem . (jó esetben)
6/29 A kérdező kommentje:
De én nem akarok 30 évesen középkorúnak számítani örök 20 éves vagyok
2021. aug. 1. 19:45
7/29 anonim válasza:
Nem, nincs igaza, de valamiért a mostani tizenévesek már azokat is "leöregezik" akik 5 évvel idősebbek nálunk.
Legalább is online ez megy!
Én általában szitokszóként szeretnék használni, azt hiszik ezzel megsértenek... :D
9/29 anonim válasza:
4#vagyok
Mi a búbánatos fenéért pontoztatok le? 2 évvel vagyok idősebb a húgánál, akkor nekem is idősnek kéne lenni, de tény hogy valaki 25-30 évesen nem idős...
10/29 anonim válasza:
26 éves felnőtt férfi létedre nem tudod eldönteni, hogy igaza van-e a húgodnak abban, hogy öreg vagy? A kérdésed alapján, a húgod értelmi szinte alatt vagy, ami nagyobb baj, mint a korod. Írom ezt 28 éves nőként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!